tirsdag, juni 26, 2007

Lysekrone...

Jeg har lett i flere måneder etter den perfekte lysekronen og enda ikke funnet den. Endten er den perfekt & alt for dyr eller så er den billig & alt for stygg.
Denne lampen har jeg funnet på Ikea. Syns den i grunn var veldig ok til prisen og veldig anderledes i forhold til hva jeg har ønsket meg. Syns den kler leiligheten veldig bra da den ikke er for sukkersøt..men mer rå vil jeg kalle den. :-)

Franske stemninger

Foto : Katarina Trzaska

Endelig har denne skjønne boken kommet i mitt hjem! Etter å ha gått i masse interiør butikker å lett ettter det perfekte er jeg lei! Puh,det er hardt...hahaha!! :-) Noe er blitt kjøpt med,men mye mangler enda!! Skal ta flere bilder av mitt hjem ,men må bare vaske og ordne litt. Har vært lat i de siste ukene,men nå begynner energien å komme tilbake. :-)

Til helga får jeg kjære Blogg Annette på weekendbesøk! Noe som jeg gleder meg utrolig masse til! Har aldri møttes før,bare skrevet på nettet så dette blir spennende! Du e så velkommen som det går an å være Annette!!!

Forandring fryder!!

Velkommen til min verden..

Skal prøve blogspot en stund framover da jeg synes det passer så godt til mine ting, både det jeg lager og sånn som jeg har det hjemme! Det var en "tung" avgjørelse da jeg har blitt veldig glad i sprayblogg,men siden de ikke fornyer seg med sine bakgrunner falt valget på blogspot lett!

Dette har vært min lille butikk,så dessverre kommer det ikke til å fortsette. Får se om jeg lager en egen lite side til tingene mine. Har flere ting som jeg gjerne ville ha lagt ut til salgs,men tar meg aldri tid til å ta bilder ovs..

Håper dere vil trives på min nye blogg og vil gjerne ha tilbake meldinger på hva dere synes! :-)

Kommer flere oppdatteringer på innstillinger etter hvert - må jo lære meg det først..haha :-)

KLEM TIL DERE ALLE!!!!
K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com