torsdag, april 24, 2008

Kystbymessa

I løpet av den siste måneden har jeg fått mange mails og henvendelser om jeg er å finne på årets Kystbymesse og derfor velger jeg å meddele dere alle igjennom bloggen min.
Kystbymessa 2007


Foto: Katarina Trzaska
Jeg kan dessverre ikke delta på messa i år,da det er fullt opp med eksamen for meg og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å hverken se,eller røre symaskinen :-) Flere av dere lurer på om jeg ikke kan sy kjoler og diverse,men det må jeg nok også si nei til. Følg med til efteråret,for da har jeg forhåpentlig bedre tid og ikke minst så har jeg masse inspirasjon. Å hvis det bliver en regnfylt sommer så kan det hende noe dukker opp da også.
Jeg må virkelig si tuuuusen takk for alle de koselige henvendelsene jeg har fått. Det varmer mitt hjerte og min kreative sjel :-)
Ovenfor kan dere se noen reprise bilder fra forrige år..Skulle ha smykkestativer og masse andre ting på messen,men den pakken kom aldri frem,så da stod jeg uten masse tig og jeg måtte få min kjære onkel til lave to smykkestativer på 1-2-3.

onsdag, april 23, 2008

Lekkert med farger

Mmmm,hvor er der lekkert med farver i en bolig..Dette innlegget er litt spesielt for meg,fordi jeg hater virkelig limegrønn,tror jeg fikk for mye av Black Design for noen år siden..(kanskje er den fargen ennå i BD sortiment..). Da jeg fant denne inspirasjonen syntes jeg det så bare såå utrolig lekkert ut sammen med andre farger... Men som sagt, så tror jeg nok ikke det er noe fare for at den limegrønne fargen kommer i mitt hus, men å nyte disse bildene skal jeg i allefall..
Rå lekkert synes jeg!

tirsdag, april 22, 2008

Leila og Gevalia


Layout: Katarina Trzaska
TIPS til alle dere som elsker Leilas bakverk... Sjekk den svenske siden til Gevalia. Leila og flere har nemmelig gitt ut en gratis bok på ca 50 sider, i samarbeid med de, og så vidt jeg vet fås den kun i Sverige når man kjøper deres kaffe. Derfor så må vi andre nøye oss med noen av de mange lekre oppskriftene fra boken på Gevalias side. God bakelyst ...Mmmmm...

onsdag, april 16, 2008

NØ... En herlig butikk..

Foto: Katarina Trzaska

Det er så mange steder jeg gjerne skulle ha vist dere,men det er så kijpt å bare skrive adresser, uten å legge ved noen bilder. Så nå ligger mitt kamera i min veske og venter på å bli brukt, slik at jeg kan tipse dere om herlige steder her i København.
Man kan si at jeg følte meg ikke så særlig smart som spurte damen i butikken om jeg kunne ta bilder,men hun syns det var en super ide (forståelig = reklame :-) )... Så her er det noen bilder fra deilige & farverike butikken :-) Kan absolutt anbefales for dem som liker farger. :-)

søndag, april 13, 2008

Loppe søndag :-)

I dag har det vært en sikkelig loppe dag. Først var jeg på Gentofte Loppemarked, der fant jeg ikke så mye,kun et par øredobber og noen gamle mønsterark. Da jeg kom hjem hadde noen hengt opp en lapp om at de hadde masse å gi bort og man skulle forsyne seg. Så da måtte man jo kikke forbi å se hva de hadde.Det ble de her gamle skålene på meg og de er fra Villeroy & Boch. De er nok rikig gamle, og meget slitte,men jeg skal alltid få brukt dem. :-) Jeg tok også med en gammel "USA flagg" bag og en kurvstol til å ha på verandan. Syns kurvstolen var et kupp,fordi jeg har hatt lyst på en,men har liksom ikke tatt meg råd til å kjøpe noen. På prinsessa blev det noen få leker som må vaskes og noen søde treklosser med boksaver.. Så som dere skjønner er både mor og datter veldig fornøyd med dagens fangst. Har brukt totalt 30 kr i dag... :-):-):-)


Så måtte jeg også legge ut dette fine hjertet,for i går fikk jeg en pakke i posten. Den var i fra den skjønne Mia. Hun sendte hjertet,et blad og en deilig norsk sjokolade til meg som takk for at jeg hadde sendt henne en gave tidligere. Tuuuuusen takk Mia. Det varmet mitt hjerte!!!

fredag, april 11, 2008

Barnerom

Prinsessas rom har ikke vært prioritert i inredningen av leiligheten, grunnen er vel av at hun har vært liten og ikke har brydd seg om ting rundt seg. Men nå sier hun "oi,mor hvor fint" hvis hun liker noe . Så nå prøver jeg å finne inspirasjon til det fremtidige rommet hennes.
Her er noen forskjellige værelser jeg har funnet på diverse nettsider.

Loppemarked i Danmark

Når man er ute å rejser er det gøy å besøke markeder. Nå er loppemarked sesongen startet i København & omegn og jeg vil derfor dele en god link med dere som heter Markedsplassen . Her finner man info om tid og sted for loppemarkeder over hele landet. Lurt ikke sant? Alt samlet på en side.. Lettere kan det ikke bli.

torsdag, april 10, 2008

Kjøkken inspirasjon
Mmmm..herlig kjøkken fra Kvanum