tirsdag, juli 29, 2008

Slettvoll




Absolutt nydelig!!! Kjenner jeg skal til å ha en forandring i leiligheten min nå. Må få inn mer jordfarger og ikke bare ha det hvit og sølv :-)Gleder meg bittelitt til høsten,for da er man alltid flinkere til forandring :-)

tirsdag, juli 15, 2008

Tid for sommerferie..

Så har jeg startet sommerferien min. De siste ukene har gått med til eksamener (jeg bestod alle!!) ,praktikk og herlig besøk i fra Norge. I morgen drar jeg hjem til Norge en tur og skal nyde en trøndersommer. Håper det bliver godt vær og at man får laddet batteriene - for de er rimelige flate nå :-)

Bildet er med motiv av gutten til besøket mitt. Bildet fikk de med hjem som en lite minne fra her nede.
Alt er fra Tildaserien..
Syns det ble så sommerlig & fint jeg, og mottakerene ble kjempe glade og det varmer jo hjertet :-)Ha en riktig god sommer til dere alle og jeg vil også ønske de 2 familiene som skal låne leiligheten min velkommen!! Håper dere får noen fine dager her nede. :-)
Klem til dere alle
-Katarina-

tirsdag, juli 01, 2008

Maritimt..på en tirsdag


Jeg er vist enda i en blå modus jeg :-). Denne vesken er sydde jeg nå i kveld og det merkes at jeg ikke har sydd veske på lenge,men jeg fikk det til likevel. Stoffet er i fra Ikea og jeansstoffet er i fra mine gamle jeans. Inni er veksen foret med det stripetestoffet og der er en lomme av måkestoffet. Vesken er sydd med bunn,så det er derfor den kanskje ser litt merkelig ut forneden.

K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com