søndag, august 31, 2008

Gresk perle





Dette er den Italienske designerens Paola Navone hjem i Greekenland.
Moderne, men enkelt i hvitt og en fryd for øynene..I hvertfall mine ;-)
Jeg vil ønsker dere alle en riktig god uke og håper dere alle har haft en fortreffelig weekend. Tusen takk for at dere besøker bloggen min og tusen takk for alle de søde kommentarene.KLEMZ

onsdag, august 27, 2008

Moshi Moshi Mind

I dag har jeg haft en velfortjent fridag og dagen har gått med til cafebesøk på den franske cafe ved søene og en inspirasjonsrunde på Østerbro.
En av de stedene som jeg elsker å besøke og som inspirerer meg er Moshi Moshi Mind. De har lekkert (enkelt tøj) og masse andre godsaker som hudpleie,smykker m.m. Idag fant jeg en dragt (se bilde nederst til venstre) som jeg må bare ha i lilla (når stipendet kommer..kniis) og en strikket vest som jeg skal prøve å strikke selv. Så ett lite spm til dere strikke damer der ute: Er det noen av dere som vet av ett tykt garn av 50% lammeull og 50% acryl?

søndag, august 24, 2008

Ommøblering..

Den siste uka har jeg brukt kveldene til litt ommøblering. Der hvor soffaen stod,står stolen å kommoden fra Ikea. Kanskje bliver stolen litt mer brukt nå...Hvis dere ser nøye på bilde av båten,så ser dere at den ikke har ramme..men hva gjør nå det,når jeg ikke finner en ramme,men bilde måtte jeg bare ha..kniiis...Må vel bestemme meg for noe snart.

Soffaen er flyttet der hvor stolen stod og i det lille rom som ble tilovers satte jeg ett bakkebord.
Den andre delen av stua.
Jeg har også forandret en god del på kjøkkenet blandt annet flytte det amerikanske kjøkkenet ut på gulvet og ordnet en hobbykrok der det amerikanske kjøkkenet stod,men de bildene får dere se en annen gang.

torsdag, august 14, 2008

Patchwork vest

I går aften prøvde jeg meg på en patchworkvest. Mønstret fant jeg i ett gammelt "Kreative kvinner" blad (en av de første).
Vesten er laget av Libertystoff på fremsiden og turkise fløyelstoff på baksiden. Kantene er foreløbig bare sydd med zikkzag,men det kommer kanskje til å være turkiskantebånd på.
Babuskhadukken dere ser her er en av flere som vi har fått fra vår kjære "bestemor".Hun kjøpte den på et loppemarked for 10 kr og mente det var noe for meg. Å ja,det var det! Jeg ble kjempe glad. Babuskha dukken er forresten merket med "made in USSR". Er ikke det det gamle Sovietunionen?

Flere unika ting....


Stories by rikkemai

Herlig, er nok min eneste kommentar på disse bildene . Me like, spesielle ting:-) Disse råe vestene kan du finne hos Anker Living

mandag, august 11, 2008

Herlig blanding..

Lekker Arne Jacobsen stol - "Egget" ..En mega klassiker..

Åh,hvor lekkert det er med gammelt & nytt blandet sammen. Syns meget om denne her stilen da jeg godt kan li at det ikke er så mange "duppeditter" rundt omkring,men virkelig ting som betyr meget for en. Syns måske denne blogverden har tatt av når det gjelder å kjøpe ting og derfor jeg synes man skal tenke på miljøet,og heller kjøpe ting som virkelig betyr noe for en..I allefall har jeg det sånn..Hva syns dere?

Herlig kjøkken med stort allrom og med Hans Wegners klassiske stoler.Her man kan hygge sig med venner og familie til en bedre middag og noen gode samtaler.

Nydelig sengeteppe i lekker farge og fantastisk flott mønster..

Foto:Skøna Hem


lørdag, august 09, 2008

Unika...

Idag var jeg å besøkte Latinerkvateret her i København og der ligger butikken som jeg tidligere har fortalt dere om. De har fått inn noen unika tasker og jeg forelsket meg selvfølgelig i den ene. Den er så utrolig spesiell at jeg ville ha gått masse i den!!

Åh,ME LIKE..med masse detaljer og nydelige farger...Prisen er dessverre 1400 dkk så da blir den nok ikke kjøpt på mitt studenter budsjett..:-)Men drømme må man vel gjerne eller hva?

torsdag, august 07, 2008

Hvitt...



Foto:Skøna Hem
Bildene sier vel selv - utrolig stilig og tøft når det hvite & det bløde blir blandet med det moderne.

mandag, august 04, 2008

Meg,strikking & Garnstudio

Som flere av dere sikkert vet så er jeg ingen strikker,men efter å ha vært hjemme i "strikkeland" og med flere venninner som er utrolig flink til faget, må jeg si meg inspirert.Skulle bare ønske at jeg hadde tålmodighet og ikke minst at jeg kunne strikke,for jeg har masse garn gjemt bort ett sted..å det klør faktisk litt i fingrene nå...


Denne luen er bare helt fantastisk flott! ME LIKE :-)
Jeg har vært innom Garnstudio for mer inspirasjon og her ser dere mine favoritter fra de nyeste kollektionen. Oppskriftene finner du hos Garnstudio. Genialt! Nydelig genser,som sikkert hadde fått noen små,palietter og perler for at det skulle være meg:-)


Disse strømpene må være utrolig deilig og er kjempe smukke med sitt norske mønster.

Lue er godt ha når det er kaldt og denne var også søt.

lørdag, august 02, 2008

Litt soveromsfornyelse...

Etter å ha vært på sommerferie og leid ut leilighet min til "fremmede" ,følte jeg at jeg måtte forny soverommet mitt litt..

Denne lykten kom jeg over hos Munthe Plus Simonsen. Måtte bare kjøpe den,for den har mange detaljer som dessverre ikke vises her ,men den er bare utrolig rå og spesiell. Den finnes i sølv og sort, men siden jeg har så masse i sølv så prøvde jeg å kjøpe sort denne gang.. så får vi se om den får stå og ikke blir byttet....
Sengetøjet er købt på Ikea for 49 kr og syns faktisk den passer "stilen" min,hva nå enn den er...:-)Foretrekker å ha minst mulig på ett soverom ,da jeg synes mange ting bare forstyrrer. På rommet nå mangler jeg bare ett stort Sort/hvitt bilde .Har virkelig ønsket meg det lenge så jeg får se om jeg klarer å spare. Det skal være sort/hvitt bilde på flere rom. På stua vil jeg ha ett mega stort New York bilde by night..Åh..drømme,drømme...men må få det til en dag.. Lampe,nattbord & ramme er i fra Ikea. Lykten er ifra Munthe Plus Simonsen. Rammen har vært i en bondegrønn farge som jeg da sprayet sølv. Bilde er fra en trendkatalog.
K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com