lørdag, februar 28, 2009

Børneliv i leiligheten


For en uke siden,fikk jeg det fantastiske magasinet Boligliv og der var det med ett bilag med Børne Boligliv.Dette bilaget inspirerte meg meget og fikk meg til å sette i gang med det berømte børnekrok prosjektet. Nå er to puter lavet og Ikea bordet malet,men det får dere se en annen gang.
Prinsessa satt å kikket i Boligliv magasinet og kom med ett ønske om pusikattpute noe hun selvfølgelig fikk. Jeg kopierte ett print fra en HM t-shirt,strøk det fast på ett stoff og voila..en pusikatt pute. Til "Quilt"puten skulle jeg bruke Amy Butlers oppskrift,men det blev for kjedelig, så det endte med fantasi quilt:-)

Stoffene jeg har brukt her, er blant annet fra Liberty,Amy Butler og Tilda. Stoffene foruten Tilda er kjøpt hos City Sycenter.
New pillow for my princess is made:-)

torsdag, februar 26, 2009

Engelsk drømmestrikk...








Rowan og Sublime by Sirdar er super gode til å lave lekkert strikk. Var innom å kikket på en engelsk side for å få litt inspirasjon:-) Lekker strikk, nydelig garn og flotte farger..Mmm...
Hvis du vil se mer så klikk her

mandag, februar 23, 2009

Jeg venter på våren..

Den ene dagen så er det forår her, den andre dagen sner det...Men nå,vil jeg bare høre fuglene synge og nyte foråråret ! Nyte fargene og blomster som spirer. Folk blir gladere og dagene lengre.. Herlig! Jeg elsker våren..det er min favoritt årstid..
Herlige farver er fryd for øyet og balsam for sjelen, etter en lang og mørk vinter.. Give me a "colour shot"!

Var innom Amy Butler i kveld for inspirasjon og alle disse lekre bildene er der i fra. Denne dama kan virkelig å designe..og ikke minst friste..kniis..



Kollektionen av Amy Butler's stoff består som vanlig av mange flotte farver og mønster og ønskelisten er lang :-)Se under neste bilde for link til butikk, som selger stoff fra hennes kollektioner.



For å handle Amy Butlers stoff kan du ser her
og for inspirasjon se Amy Butlers sin egen side
Ha en fantastisk flott uke alle sammen :-)

mandag, februar 16, 2009

Børneliv...

I alle de år prinsessa har vært her, så har jeg drømt om å lave ett koselig barneværelse til hende,men det blir utsatt å utsatt. Mest pågrunn at jeg vil lave de hele nå - på en gang,noe som ikke går pga min studentøkonomi og så klarer jeg ikke bestemme meg hvordan jeg vil ha det:-)
Pastellsøtt eller glad farger? Prinsessa er til alt og jeg digger "boligliv" stilen. Men kan jeg få det til så fint da? Hm....Å hvis prinsessa ikke liker det,da er det jo ikke så sjovt..for du skal tro hun sier sine mening..

Jeg og prinsessa deler rom nå, av praktiske årsaker,så jeg tenker litt også på - hva vil jeg våkne opp med..Du skal tro forskjellige farger og mønster gjør meg i dårlig humør. Og er det ikke perfekt er det bare såå pyton.
Alle disse lekre bildene er fra Boligmagasinet. Digg for øynene og digg for børnene.

Skal nå prøve meg på decoupage.Får se om jeg får det til og resultatet får dere se..hm..en annen dag,hvis jeg blir ferdig og fornøyd ;-)
Klem til dere alle;-)

fredag, februar 13, 2009

Jeg elsker rester..

Jeg har hatt stopp i å kjøpe nytt stoff ,da jeg hadde så meget. Masse som aldri ble brukt,så det ble gitt til børnehaven og resten,ja det ser dere nå på se siste to innleggene. Endelig kan jeg nå begynne å sy av restene jeg har og forhåpentligvis ,når den nye Stoff og Stil katalogen kommer, så kan jeg bestille nytt! Juppi...Det er en fryd å bruke opp det man har...kniis:-)
Skjørtet er sydd av babyfløyel og linningskanten er sydd av noe lyseblått,småprikket stoff fra Panduro. Til ære for fotograferingen fikk skjørtet en blomsterbrosje på :-)
Ha en fantastisk god weekend og tusen takk for de søde kommentarene dere gir meg.Dere betyr alt for meg!

onsdag, februar 11, 2009

Lenge siden sist..

Denne gangen har jeg sydd en vest av ullfilt med stjerner på. Enkel å sy,og kjempe god å ha på. Forrige gang jeg sydde vest til prinsessa kunne hun ikke li den.Hehe,ikke lett å gjøre små damer fornøyd og derfor var jeg rett spent på om hun likte den denne gang - noe hun heldigvis gjorde. Puha..kniiis:-) Jeg merker at det er lenge siden jeg har sydd i ullfilt og i hele tatt i ett elastisk stoff, for kantene ble litt bølgete..Dette er en typisk "nybegynner" feil ,men man må bare sy mer, for å komme i siget, så blir det bra :-)

lørdag, februar 07, 2009

DAY at home








Dere kjenner nok igjen flere av rommene på bildene og for det er hos Keld Mikkelsen & Marianne Brandi vi er på besøk. De er to av de 4 som driver DAY Birger et Mikkelsen.
Det er her bildene til deres nye interiør kollektioner blir tatt, og det er her de bor. Syns stilen er fantastisk og mine øyne slapper av. Ingenting rosa dill eller blomstrete dall... Akk, ikke misforstå meg - jeg liker det godt hos andre,men klarer ikke så godt å ha det selv,så derfor nyter jeg disse bildene ekstra godt.

torsdag, februar 05, 2009

Inspirasjon hos Julie Fagerholt/Heartmade






I dag var jeg på en inspirasjonsrunde hos Julie Fagerholt...Elsker hendes kollektioner,fargene hun bruker og de detaljene tøjet hennes har.Hun er rett og slett bare anderledes,på en herlig måde og en stor inspiratør for meg. SS09 kollektionen ser ut til å være inspirert av indianere og jeg er helt vild med hennes vester både i pels og i tøj, tørkledene og taskene, som hun denne gang har lavet. Se mer på hendes egen side her

onsdag, februar 04, 2009

Nytt utseeende?

Nå finner man så mange herlige wallstickers i butikkene og man kan simpelthen få tak i alle slags motiver. Herlig er det, fordi man kan variere i så mangt og blir man lei av ting hurtig (som jeg..kniis), så er det bare å ta det av igjen.
Syns dette kjøkkenet var råstilig.Stickersene er brukt på en annen måde..Me like..

Holder på å planlegge en lille krok til prinsessa..derfor er det gøy å se bilder av børnerom..Enkle blomster er veldig søtt og det pynter opp en hver vegg:-)
Ha en fin onsdagskveld og du,bildene er i fra Easy Living



K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com