tirsdag, mai 26, 2009

Mellom alt det andre..

Mellom alt det andre jeg gjør fortiden så tar jeg meg tid til litt kreativt arbejde. Denne puten har jeg så smått startet på og håper å bli ferdig om ikke så lenge. Ikke det at det tar sånn tid,men jeg er midt i eksamenstid så da kan jeg ikke tillate meg å sitte med slike ting:-):-)
Tracy oppdattering: I går prøvde husmoren å danse sine første steg,litt oppgitt over de litt tunge ben,men gleden er der,så det fins sikkert håp for meg efterhvert :-)
Ha en fantastisk fin tirsdagsaften -her skal det leses på Øyets Patologi..:-)

mandag, mai 25, 2009

Mandagslykke...

Da jeg kjøpte min første neglelakk fra Chanel nå i vår,fikk jeg med en brosjyre som er spesielt lavet til Chanels 100 års jubileum og der inne fant jeg dette bilde.Jeg syns det var så flott ,så det ble satt i ramme med en gang.
De på jobben syns jeg er sjov,for jeg elsker å selge Chanel..Chanel ditt og Chanel datt som de sier,men Chanel er ett veldig stort forbilde for meg. Med hennes historie og hva hun har fået til er imponerende. Hun er og vil bli min faste venn gjennom livet..min store inspirasjonskilde. Derfor er jeg nå så glad for at jeg endelig har fået tak i "The World of Coco Chanel" til en vannvittig billig pris (200 kr). Dette er en fantastisk fin og stor bok med 383 s. fylt med bilder og historien fra hennes liv. Herlig sier jeg bare. Gleder meg virkelig til en kopp te i aften & til å fordype meg i den nye boken!
Så sier jeg bare...one-two-tree-four-five...Lets go girls...!
Juppi,så fikk jeg endelig tak i denne dvd. Har smugkikket på den sammens med prinsessa og begge vi to er helt betatt. Det kommer til å bli masse dans framover,med riktig moves og husmor dans:-) Dette kommer til å bli gøy,for her skal det danses og forhåpentlig rinner de ekstra kiloene av i en fart...kniis...:-)


Ja,her ligger hun- Den vakre boka.Den passer fantastisk flott på dette bordet..
Ai,jeg er vist i gledesrus ...
Ha en fantastisk fin kveld alle sammen!
Klem;-)

lørdag, mai 16, 2009

Oppe på loftet...

I kveld er det gjort klart til hygge og MGP'09. Har forandret bittelitt på stua og satt det fine skrivebordet mitt ut fra veggen slik at nå, når jeg leser til eksamen kan få nyte den lille utsikten jeg har. Jeg forstår rett å slett ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før,for jeg har endelig fått ro i kroppen nå,når jeg leser. ( har dette noe med feng shui å gjøre, mon tro?)
Lå tildligere på soffan å nøt synet av det fine taket jeg har,men irriterte meg på ledningen som har falt ned.Jeg er jo ikke så høy at jeg rekker opp dit,så det må bare være sånn,men lysekrona fra Ikea er stadig like fin..

Jeg er ikke den typen som har bilder på veggene. En ting er at det er mur nesten i hele leiligheten, noe som gjør at det ikke er bare å henge opp ett bilde.Det andre er at det jeg vil ha opp gamle plakater fra forskjellige museumer,men jeg har ikke bestemt meg helt. Dessuten fungerer min kreativitet best når jeg har lite farger rundt meg,er ikke det merkelig?

Som dere vet så elsker jeg Leila Lindholm. Jeg syns at alt hun rører & lager blir så flott. Nå er hun kommet ut med nr 2 av sitt eget blad, Leila's Country Living og jeg syns det er bare så inspirerende og lekkert. Ser at noen ikke er så fornøyd med bladet,men jeg elsker det. Det er jo ett inspirasjonsblad de luxe,med utrolig vakre bilder, flott grafikk og det er liksom ikke spart på noe. Ikke ett vanlig ukeblad her nei,men livsstilsmagasin for livsnytere.Anbefaler bladet på det varmeste.

Vin glasset er det og jeg vil derfor ønske dere alle samen en riktig god helg til alle og hurra for Norge,både i dag & i morgen:-)

torsdag, mai 14, 2009

Bonpoint- en skjønn butikk for de små

Denne lekre butikken må dere bare besøke når dere er i København.
Bonpoint - er et skjønt fransk merke som ble til i 1975,da Marie -France Cohen ble inspirert av sin familie,til å lage tøj til børn og etablerte derfor det første barnemotehuset i Paris.
Alt tøjet er laget av eksklusive,gode & myke kvaliteter med flotte enkle detaljer og du finner alt til barnet, sånn som søte libertykjoler,bløde strikk jakker og behagelige sko.

Da jeg var innom,ble jeg virkelig overrasket over den hyggelige betjeningen. De gjorde sitt aller beste for at jeg som kunde, fikk en flott opplevelse i denne butikken. De kunne fortelle meg at butikken er stor i forhold til andre butikker i Europa og at de har ett kjempe utvalg av Bonpoints tøj - både til drenger & piger selvfølgelig.
Ta deg en tur innom her,nyt stillheten,de duse fargene og kvaliteten både på tøjet og betjeningen:-) Å du..Det gjør ingenting om du må amme,nei for da skal du bare sette deg til rette i den gode soffaen som står i butikken.
Bonpoint har forresten kunder som Angelina Jolie og Katie Holmes.Prismessig ligger det i den litt dyre prisklasse,men du får derimot lekkert kvalitetstøj,som absolutt verdt prisen.
Se mer av tøjet her
Bonpoint
Vognmagergade 7,
1120 Kbh K
Kart finner du her

mandag, mai 04, 2009

De beste ting er gratis..

Wow! Pickles er en super webside,for her kan du finne mange ideer og gratis oppskrifter på det lille ekstra!Har ikke hørt om denne siden tidligere så jeg måtte bare skynde meg, å dele den med dere.
På Pickles kan du finne strikke,hekle,bakeoppskrifetr og mange andre ideer. Se bare på disse søte heklete knottene
Eller hva med denne kule puffen?
Kos deg og finn inspirasjon her
Klem til dere alle:-)

lørdag, mai 02, 2009

Vidunderlig Striktøj..

I dag fikk vi endelig tatt noen bilder av den fine genseren vi fikk fra Mormor til påske. Tidligere i vår hadde jeg sett en kjempe fin genser i ett Dalegarn hefte på nett.Syns den var så anderledes og litt retro at jeg måtte spørre min mor om hun kunne strikke den for oss og det ville hun gjerne.
3 uker senere da vi var hjemme i påsken i Trøndelag fikk vi genseren og den var bare så skjønn. Mormor hadde valgt ut fargene,men hun hadde jukset..En dame igjennom den lokale garnbutikken hadde strikket den for henne til en utrolig rimelig pris..så vi må nesten si til damen som har strikket den..Tusen takk!Du har gjort en fantastisk jobb!:-) Du kan tro at vi har fått mange komplimenter for den..
Takk til mormor å da..Vet du er travelt opptatt med ditt, så tusen takk for at du ordnet slik at vi fikk denne flotte genseren.