torsdag, juli 16, 2009

Perler på en snor


Nå drar jeg på sommerferie og håper å få noen riktig deilig dager,med min skjønne datter,min familie & mine venner:-) Det skal bli deilig å få litt ro rundt seg og nyte sommeren.
De siste 3 ukene har jeg hatt alene tid,da prinsessa har vært på ferie i Norge og lysten til å lave smykker kom snikende:-) Jeg har jo så masse fint å lage av og det var bare herlig å sette seg ned med det. Balsam for sjelen.....


Alle bildene i dette innlegget er ting jeg har laget tidligere. Ja, faktisk er de rett gamle,men de er noen av mine favoritt ting jeg har laget, og derfor blir jeg ekstra stolt, når jeg viser dem fram igjen.Alle smykkene og øredobbene er laget av ekte perler,glass stener og sølv eller sølvforgylt. Det betyr mye for meg at jeg har riktig kvalitet på de forskjellige tingene,for det er da smykkene blir penest.GOD SOMMER ALLE SAMMEN!


Klem & knus ;-)

tirsdag, juli 14, 2009

Sommer & Sol

Endelig!
Endelig kom litt kreativitet over meg og dermed laget jeg dette sommer smykket til meg selv. De Turkise perlene er gjenbruk av ett Noa Noa armbånd,og perlene er første klasses ferskvannsperler som jeg kjøpte for noen år tilbake. Herlig & sommerlig.
Fortsatt deilig sommer til dere alle:-)

søndag, juli 12, 2009

Coffee - Kaffe

Værnedamsvej er en fantastisk gate med mange gode cafeer og små butikker.

Cafe Granola er en av de mange cafer her, og er ett populært sted blandt Københavns borgere,men også turister. Her får du kjøpt god kaffe, delisious milkshake og ja, alt godt til maven.Du får også kjøpt billig Kusmi te - og cafeens sin egen kaffe, i en super sød retro boks.


Her finner du VÆRNEDAMSVEJ i København