tirsdag, september 29, 2009

Inspirasjons mappen min..

I dag vil jeg vise dere noen sider fra inspirasjons mappen min.. Dette er en mappe som betyr utrolig meget for meg, og som jeg nyter å se i hver gang jeg har den fremme. Jeg er dessverre ikke så flink til å lime inn nye ting i den,men håper å bli litt flinkere efterhvert :-)
Inne i mappen har jeg limt inn alt mulig. Alt som jeg synes er vakkert.På dette bildet har jeg limt inn denne utrolig tøffe ponchoen fra den flotte butikken Creme de la Crem a la Edgar som vi har her i København (se mine københavntips). Jeg elsker simpelthen ponchoen,men har nok dessverre ikke råd tid den...

Denne vesten er også i fra Creme de la Creme a la Edgar og tenk at noen har sittet å sydd sammen alle de lappene. Fantastisk flott er den :-) Jeg anbefaler alle å lave sin egen inspirasjonsmappe. Den trenger ikke være perfekt lavet,men bruk bare noe kartong i farver du liker,lim inn bilder og sett det i en perm.Voila,så har du din egen inspirasjonsmappe :-)
Jeg har ett prosjekt på gang i hodet, så jeg håper at nå når disse nye stoffbitene har kommet i hus ,får de meg til å sy litt igjen. Stoffbitene kommer fra min favoritt Liberty butikk - The Fabric Company.De har ett fantastisk stort utvalg i Liberty stoff og leverer raskt. Jeg er fortiden hjemme,da jeg har fått halsbetennelse...Æsj,for det gjør så vondt!

Ha en super kveld alle sammen :-)

Klem fra Katarina

mandag, september 28, 2009

Mandagslykke...

Jeg fikk ett epletre fra prinsessa i dag - syns det var så søtt,at jeg valgte å dele det med dere :-) Nå drømmer jeg bare om hjemmelavet eplekake med masse krem og en stor kopp te.Tegninga ,den er hengt opp på kjøleskapsdøra ...:-)

My princess made me a appletree today..

søndag, september 27, 2009

Hygge på en søndag...

Jeg bruker aldri å kjøpe " Vi forældre" magasinet (dk),men i dag måtte jeg bare ha det. Av en tilfeldig årsak bladde jeg igjennom bladet da vi ventet på å betale for melken og se hva jeg fant...En kjempe herlig artikkel som de kalte for -efterårshygge...

Dette er en Skogstiara, og hadde det ikke vært for at vi har vært ute hele dagen ,hadde vi nok prøvd oss på sådan en :-) Er den ikke sød?
Hva med å lage noen lersopper på skogbunn eller en tittekasse?

Mens man laget alt dette, skulle man drukket epletoddy & spist økologiske kiks til...eller kanskje en nybakt sjokoladekage?Mmmmm...sier jeg bare ;-)
Eller hva med Vaffler, pyntet med hjemmelavede sopper?
Jeg syntes i allefall at alt så riktig koselig ut ,og kanskje blir det lavet neste søndag?

Jeg har forresten laget noe kreativt,men kan dog ikke vise det enda, da det skal være en gave til en av mine kollegaer,men hvis du venter i noen dager,så får du nok se min lille hjemmelavede skatt;-)
Klæm fra Katarina

lørdag, september 26, 2009

Jeg leker...

Det er helg og det er lørdagskveld...Å ja,jeg har investert i kameraet.Har akkurat satt det sammen og prøvd å tatt bilder med det...Ai,det e "skit-skøy" som vi sier det i Trøndelag,helt fantastisk :-)Nå er det bare å lære seg å ta bilder..
Som dere ser på bildene så er det Parislektyre som leses nå, og jeg drømmer meg bare sånn bort. Jeg har funnet fram Marie Claire Idees magaziner og i de leter jeg efter hobbybutikk adresser i Paris.Må jo innom noen av de...kniiis:-)

Fant oss forresten ett utrolig billig 4 stjerners hotell - Pavillion Losserand Montparnasse. Det er vist ett hotell i Provence stil ,ikke helt min stil/smak, men vi betaler kun 280 euro for 5 nætter m/frokost :-) Me like:-) Du kan se mer av hotellet her

Ha en fantastisk fin kveld alle sammen.

Klæm fra Katarina

fredag, september 25, 2009

Retro er kult..

Jeg er forelsket og jeg drømmer om dette nye retro kameraet - Den nye Olympus Pen...
Mitt aller første kamera var en Olympus (......) og jeg husker hvor stolt jeg var av det.Kameraet var da ett utrolig godt kamera for sin tid, og jeg var bare så stolt ,for jeg hadde fået det av min kjære mor i fødselsdagsgave. I senere tid har jeg kjøpt ett Nikon Coolpix 2, og jeg har vært fornøyd med det,men når man ser ett slikt kamera som Olympusen får jeg
lyst til å investere i det.
Olympus Pen designet er opprinnelig fra 1959,men har nå kommet i en moderne versjon. Jeg prøvde kameraet i fotobutikken og jeg må bare si at det ikke skuffer meg!
Dette er ikke ett speilreflekskamera,men tar noen utrolig gode bilder og anmeldelsene har vært helt super. Med sine mange funksjoner er dette ett spennende kamera og den finnes i 2 farger, en sort og en hvit.Den hvite er bare så lekker,med beige skinn detaljer og ett utrolig kult retro design,noe som nok er fallet i smak hos mange.

Du kan lese mer om kamera her og her

Ha en fantastisk fin kveld alle sammen
Klæm fra Katarina

onsdag, september 23, 2009

Chic in Paris.......

Velkommen til Hotel Taylor i Paris! Dette fantastisk flotte og billige hotellet, dukket opp når jeg lette etter ett sted å bo i Paris.Jeg og prinsessa skal nemmelig til Paris om 12 dg,for vi har gjort ett kupp på noen flybilletter.

Alle som har lett efter ett hotell i Paris,vet nok at det er en jungel av hoteller der ute. Mange er dårlige og utrolig dyre..men så fins det heldigvis perler som dette.
Hotel Taylor er et 2 stjerners hotell, til ca 99 euro natten og beliggenheten er denne.
Grunnen til at jeg skriver ca er at det finnes så mange tilbud på internett og det varier mellom de 99-110 euro pr.natt.
På bildet ovenfor ser du riktig nok suiten,men jeg tror ikke du blir skuffet når du ser standard dblrom.. ;-)
Å ja,kankje er det ikke så mange som vil bruke så "mange" penger på hotell,men dette er ett godt alternativ til det lille ekstra ;-)

Dette er Dobbeltrommet.. Er det ikke koselig???

Her ser du en del av frokost/morgenmadsalen. Det eneste som ver negativt,er frokosten/morgenmaden,for den syns jeg var dyr - 15 euro pr.pers.For de pengene ville jeg ha funnet en lokal cafe å spist på - for halvparten..

Mer av frokost/morgenmad salen..Bolsjer i krukkene og nybakte croissanter...Mmmmm:-)

Se mer på Hotel Taylors side som du finner her


Så noen linker til litt infosider & bosteder - se på adressene nedenfor

My Boutique Hotels de luxe
Stilige boutique hoteller! Me like ;-) Både dyrt og Middels her..
Cahier de Paris
Guide med anderledes info -hoteller,restauranter,shopping,reportasjer m.m
A hotel in Paris
Mange forskjellige tema hoteller
Les Toits de Paris
Romantisk Bed & Breakfast
Alkove & Agapes Bed & Breakfast in Paris
Her kan du blant annet blive boende hos en kjent radiovert,en inredningsarkitekt, i en ærverdige paris leilighet, hos en kunstner m.m.Siden har dessuten beskrivelse av hver enkelte værtspar. Mange koselige rom. Se også efter spesielle tilbud

Klæm fra Katarina
(å du..hvis du har ett tips til meg på andre hoteller,unike shopping steder,så skriv det gjerne til meg)

I am going to Paris soon,with my little princess . Above, can you see some links I have found and a beautiful hotel..

søndag, september 20, 2009

Loppe - Ugle- marked - fund

I dag har vi vært ute på tur i det gode været,for det har vært 23 grader og sola har skinnt fra alle kanter.På tur hjem fra søndagsturen var vi så heldige å komme over ett loppemarked.Dessverre var det ikke så meget igjen,men vi kjøpte dette hærlige uglebroderiet og noen kule paljetter. Jeg har nok aldri vært forelsket i ugler,men disse synes jeg var utrolig søde. Tenkte å bruke de til noe annet hobbyarbejde,men akkurat nå har de faktisk fått en plass å henge -til og med på stua! :-)

Uhu..Uhu..uhuuuu.......Ha en fortreffelig søndag alle sammen!
(å tusen takk for besøket)
♥♥♥
Klæm fra Katarina

fredag, september 18, 2009

En sopp her & ett blad der..

Høsten er kommet for fullt, og hva er da vel ikke koseligere enn å drikke en kopp kakao sammen med sine børn, og bare lave små søde ting,sånn som disse soppene? Mønstret til soppen finder du her
Eller hva med å lave en sopp som man kan henge ting på?
Mønstret finner du her


Eller å lage en klokke av mange sopper? Herlig og fargerik..og ikke minst annerledes..
Mønstret finder du her

Høsten er hygge og hva med å invitere til en høstfest?Pynte med blader og servere en lekker kage og en god the til?
Mønstret på bladene finner du her


Alle Mønstrene er hentet fra ariadne at Home. På denne nettsiden kan du finne masse annen inspirasjon til ting du kan lave selv.

Ha en flott weekend alle sammen.For vår del startet den dårlig,med en lille prinsesse som måtte tilbringe dagen på sykehuset etter ett stygt fall og med en liten hjernerystelse som følge...Nå sover hun sødt i sin seng og er helt utslitt stakkar...

torsdag, september 17, 2009

Helt fantastisk!

Efter å ha sett noen av Peter Beards sine verker på vår kjøretur i sommer,ble jeg helt overveldet av hans historie og kunst. For å gjøre historien kort så handler dette om gutten fra New York, som egentlig skulle bli lege,men som heller ville jobbe med kunsthistorie.
Gutten hadde alltid vært intressert i fotografi og begynte derfor å jobbe som fotograf og endte med å jobbe blant annet med Karen Blixen & Andy Warhol . Peter Beard har sin store passion for elefanter,men i 1996 ble han trampet ned av elefant,kunne han ikke jobbe på samme måte som fotograf og derfor har han begynt å lave collagekunst av sine gamle fotografier.

Jeg vil på det varmeste anbefale dere å se i bøkene hans og Taschen har faktisk en bok liggende ude som man kan se på,på deres nettside. Hele 577 sider er den på,så nyt og få masse inspirasjon.

Boken finner du her

I love Peter Beards pictures and collages . Its so inspiring and I think you should take a look at his books who you can find here


torsdag, september 10, 2009

Tilda Give away :-)

Jeg har jubileum i høst, for jeg har bodd i denne staden totalt i 5 år til nå. Husker så godt min begeistring for denne herlige byen,da jeg var på jobbintervju.Jeg var 20 år og nyskjerrig på livet og verden. Å ja,som dere sikkert skjønner fikk jeg jobben og har siden vært fullstendig forelsket i denne byen.
Jeg vil derfor feire dette med dere og arrangerer en Tilda Give Away.
Denne pakken inneholder alt du trenger til å lave disse to flotte englene.
Det eneste du trenger å gjøre er å være litt kreativ og legge igjen en kommentar med 3 ord som betyr noe for deg.
Lykke til :-)
I have living here in Copenhagen for 5 years now and will celebrate this with you. I will give away this Tilda angel materialset.In the set you find everything you need to make this beautiful angels.
To enter this Give away,leave a comment in this post and write 3 words who means somethings special to you.

Good luck:-)

Jeg vil annonsere vinneren om noen dager:-)I will announce the winner in just a couple of days :-)
Kisses from
Katarina

tirsdag, september 08, 2009

Kreativt Kaos

På mitt arbejdsbord er det til tider kreativt kaos.Det ligger blader,bilder,stoff ,bånd - ja, alt som inspirerer meg. Siden det hele tok riktig meget plass har jeg nå ordnet meg ett Moodboard.
Meningen med ett Moodboard er jo å vise ett visuelt utrykk for en stemning man liker og blir inspirert av og det føler jeg at jeg har fått til nå. Eneste som er problemet er at jeg syns Moodboardet ble for lite ..kniis:-)
Jeg har en liten samling av papir og denne samling har i dag fått selskap av disse flotte arkene. Alle arkene er fra Bungalow og kjøpt i butikken med samme navn.
Gleder meg til å bruke de.

Ha en flott tirsdagsaften alle sammen. Vi har fått gratis billetter til Cirkus av Naboen, og skal sammens med de tilbringe aftenen på Cirkus...Klæm ;-)


søndag, september 06, 2009

Ett lite bilde..

Ett av mine ønsker for denne høsten er å lære å male og nå er jeg i gang.Jeg er på en rejse - min rejse..en rejse som skal finde fram til mitt kreative indre og hjelpe meg på vej. Det dere ser nedenfor er en oppfølger på skissen fra forrige innlegg. Det hele begynte da jeg fant en bok på amazon.co.uk

Boka "Taking Flight" er en bok som skal få fram det kreative indre i enn selv, og jeg ble virkelig inspirert til å gå igang med å male og ikke minst ha tro på meg selv. Dette er en coaching bok,som tar for selg mange forskjellige temaer,og hvert å ett ramte min sjel. Jeg vil bare takke forfatteren Kelly Rae ,som har skrevet boka og si at hun har åpnet en dør som jeg ikke trodde kunne bli åpnet mer..
Efter å ha lest noen av kapittlene ble dette bilde til.Her har jeg fått prøvd ut min kreative side og lært meg å bruke forskjellige teknikker.
Teknikkene som jeg har brukt på dette bildet er collage,maling,stempling m.m.. og
bildet er 20x20 cm.
"Life is a Journey" var de første ordene som kom i mitt hode, da jeg laget skissen til dette bilde. Det fikk derfor "æren" til å pryde det aller første bilde..:-)

Jeg vil ønske dere en fantastisk fin uke og nyt hver
en dag...å du...Tørr å vær kreativ du også da ...:-)
Klæm fra Katarina

torsdag, september 03, 2009

The Journey....

Jeg er på en rejse....Min rejse.....en rejse som betyr veldig meget for meg.
Jeg tegner og jeg maler...jeg øver...en slags terapi..kun for meg..
Ikke er det perfekt,ikke er det spesielt,men det er mitt,mine tanker,mine følelser og min glede...

onsdag, september 02, 2009

Lykke...

Her i huset er det stor lykke...
Prinsessa har lenge ønsket seg "glassko" og her om dagen fant vi disse, hos Monsoon Accessorize.Er de ikke skjønne?
Prinsessa elsker dem & det gjør nok jeg også..sukk...:-)
K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com