fredag, oktober 30, 2009

♥ Kreativt klipp ♥

002
Jeg skal få selge bøkene mine i en butikk her i København. Skal bare prøve jeg,bare for moro altså.. Det er fint hvis noen liker
arbeide mitt kniis..:-)
001-1 Jeg koser meg masse om aftenen når jeg lager disse notisbøkene:-) Man må bare sette igang fantasien og så blir de fine bøkene til og en hverdag blir ikke den samme uten å ha laget noe kreativt om aftenen etter jobb.
007-1
Så til litt mer alvorlig: Jeg må beklage mitt dårlige språk her på bloggen..Jeg har aldri vært flink til å skrive og det å skrive flotte tekster på skolen hatet jeg bare,for jeg fikk det bare ikke til .Å nå ser jeg jo ikke lengre om jeg skriver norsk eller dansk,om jeg skriver setningene riktig m.m.Språket og skrivingen er bare kaos syns jeg,men håper likevel at dere har lyst til å følge bloggen min..
Ha en fantastisk fin helg alle sammen

Klæm fra Katarina

tirsdag, oktober 27, 2009

Vintage Factory

027
Det dere ser her er ett gammelt bilag fra ett dansk blad som jeg har tatt vare på..
028
Den råe vintage factory er min drømmestil…
030
Her kunne jeg ha drukket en stor kopp latte eller hatt plass til å lage mine ting.. Jeg er kanskje litt merkelig,men jeg kan ikke omgi meg med særlig mange farger,for da mister jeg lysten til å være i ett rom..Jeg må ha hvitt,jordfarger og en touch of sølv..Det gjør at de kreative indre kan vokse…
032
Denne Vintage Factory stilen var forholdsvis “ny” i 2006 og stadigvekk har den ikke slått til,men når man ser den stilen i blader er det bare ett herlig syn. I 2006 var jeg i Paris og når alle i rejsefølget lå på hotellrommet med vondt i hodet,dro jeg tidlig ut til det store loppemarkedet Saint Ouen,som ligger ved stationen Clignacourt. Der var det litt dyrt,men du store for ett loppemarked ,man kunne simpelthen få kjøpt alt.
031
033

Tusen takk for alle de fine kommentarene som dere har skrevet på de forrige innlegg. Det motiverer og gjør meg så glad.:-)

Klem fra Katarina

mandag, oktober 26, 2009

Til min kjære kollega..

055
Dessverre ble min søde kollega, Anne sagt opp tidligere i høst pga disse krisetider,og derfor laget jeg denne boken til henne. En “feel good”bok som hun kan bruke til sine ideer & tanker….
052
Alle ting som dere ser boka er dekorert med, er ting som jeg forbinner hun med og ting som hun elsker, sånn som tigre,diamanter,India,roser,tango m.m…
Lykke til videre Annemor  & vi kommer virkelig til å savne deg:-)

søndag, oktober 25, 2009

Hygge

I dag startet vi dagen med herlig brunch og en lang tur ut i det gråe været. Da vi kom hjem med røde kinner, laget vi varm sjokolade og tok fram noe av papiret vi har.Det vi fikk laget sammen, er disse enkle bildene.Prinsessa ville at de skulle henge på rommet hennes,så da var det bare å få fram småspiker og hammer..
Håper dere alle har hatt en flott weekend,for det har jammen vi hatt :-) Vi har storkost oss og det har vært masse av mor & datter tid til å hygge,noe som har vært kjempe koselig! :-)

Klæm fra Katarina

fredag, oktober 23, 2009

Verkstedlampen min....

Denne Orginale klassiske verksteds lampen er blitt min i dag!!!!Hipp Hurra:-)Dansk design er bare så lekkert og denne lampen er i fra det danske Edge Form.
Lampen er i str medium og farven er en lysturkisgrønn farge (farven på bildet lyver litt) og den er bare så fin over kjøkkenbordet vårt.
Den finnes forresten i mange forskjellige farger ,3 forskjellige størrelser og kan fås kjøpt hos Det Mondæne Skur ,som jeg har skrevet om før.

God helg alle sammen:-)

Klæm fra Katarina

onsdag, oktober 21, 2009

Hvite detaljer...

Lyskjeder,som lager en hyggelig stemning på kjøkken og stue..

Bjørn Winblads platte går i "arv"...

Mitt Antikke skrivebord som brukes til det meste...

Hvitt, gammelt blomsterbord som står i ett hjørne og som vi pynter det med lys og lykter.

Sofabordet som jeg fant på skraldepladsen....

Alle disse ting er jeg blitt så glad i.. De har en historie,de er en del av min hverdag og jeg vil aldri kvitte meg med dem,for det er en glede å ha dem i hus..

Klæm fra Katarina

søndag, oktober 18, 2009

Oransje er kuult..

Tidligere i denne uka var jeg og prinsessa en tur innom IKEA for å se etter en ny lampe til kjøkkenet,men i stedet for, ble denne kule lampen med. En "Skoijg" sopp,i en knallfin oransje farge og med ett god lys- herlig!
Den herlig lampen står nå på prinsessas bord. Bordet er ett tidligere trehvitt Ikea bord som jeg har malt og "tapesert" med gavepapir.

I kosekroken er det fargerike puter som jeg har sydd tidligere og som hun bare elsker.
Ha en flott søndagkveld alle sammen :-)

Klæm fra Katarina

lørdag, oktober 17, 2009

Lørdagskos..

Etter å ha sett & blitt inspirert av favorittbloggen min (no.1) - Haust's barn brodere de nydeligste bilder, og franskmenns glede for broderi efter å ha vært i Paris,har vi i dag kjøpt litt broderistoff og brukt noe gammelt broderigarn vi har hatt liggende. Først tegnet prinsessa ett bilde,dette overførte jeg så på broderistoff og voila -klar til å bli sydd på.
Efter litt starthjelp,broderte prinsessa selv og syns det var fantastisk artig (som hun selv kalte det). Moren satt bare fornøyd og syns at hennes 4 åring er bare den flinkeste i verden..kniiis...:-)
Og dette ble resultatet i dag,det er nok viktig og ta litt av gangen,slik at prinsessa ikke skal gå lei... En stor oppgave å mestre for en liten prinsesse,men det er nok ikke siste gang prinsessa broderer :-)

Ha en fin lørdagsaften alle sammen. Her skal vi kose oss med hjemmelaget lasagne og "Skal vi danse"

Klæm fra Katarina

torsdag, oktober 15, 2009

Bøker & Sjokolade...

Hver høst bruker jeg å bestille nye hobbybøker. Det gir kreativitenen min litt påfyll og de leses og nytes med en kopp varm sjokolade.
Alle disse flotte bøkene har flyttet inn hos meg og inn i bokhyllen..

Denne boka heter Making Children's Clothes. En utrolig flott og herlig bok,fylt med klær man kan sy til barn mellom 0-5 år.
Dette bilde er lånt fra boka Green Crafts for Children. I den er det 35 forskjellige prosjekter man kan lage med barna sine og her er det fokus på å gjenbruke ting. Prinsessa mi er en kreativ liten jente,så det skal nok bli artig å lage ting fra denne boka, sammens med henne.
Stitched in Time er en bok sikkert flere av dere har hørt om ,og bilde ovenfor er i fra den. Boka er laget av en annen blogger som har bloggen Posie Gets Cozy

Ha en fin kveld alle sammen
Klæm fra Katarina

onsdag, oktober 14, 2009

♥ Franske skåler ♥

Denne franske skålen fra Comptoir de Famille ble med meg hjem fra smukke Paris. Syns at den har ett så søtt mønster og noen flotte pastellfarger , at jeg ikke kunne motstå den. Den nye skålen passer perfekt til den andre franske skålen jeg har ,og i løpet av høsten blir det en glede å fylle de med godsaker..
En ny & en gammel - Det er en perfekt kombinasjon... :-)

Ha en koselig aften alle sammen

Klæm fra Katarina

tirsdag, oktober 06, 2009

PARIS


(bildet er tatt da vi var på Helenekilde Badehotell i sommer)
Jeg og prinsessa reiser til Paris i dag.Vi ser fram til en uke med god mat,sightseeing,turer i parker og selvfølgelig shopping , men også kos å atter kos:-)

Ha en fantastisk fin uke alle sammen og klæm til dere alle.
♥♥♥

mandag, oktober 05, 2009

Flower Power..

Åh,jeg fått så mye skryt av kameraet mitt.Jeg har blitt stoppet på gaten og folk har kommet bort til oss når vi har sittet på cafe, og spurt om kameraet..og jeg har selvfølgelig ikke kunne svart..haha:-) Jeg trykker bare på noen knapper jeg, og av det blir det bilder..:-) Men så til saken: Hva er vel ikke mer kjedelig enn en standard sort rem til kameraer,de med store logoer på, ja jeg syns de er rett å slett usjarmerende. Jeg vil ikke ha slikt ett rundt halsen i allefall, og lavet derfor en selv.
Remen er sydd av Høstlig Liberty stoff og sydd nesten efter den gamle malen for at plastikkdingsene skal passe,men ellers som dere ser, er den veldig made by me.. For å bryte det fine blomstermønstret sydde jeg på ett neonpink bånd.
Forsterkningene sydde jeg av ett annet Liberty stoff og de gjorde jeg rå med vilje. Hvis dere ser godt etter har jeg også brodert noen søde hjerter på.
Andre detaljer på remen er ett stykke blødt stoff ,som gjør at remen er god å ha på, når man har den rundt halsen.

Klæm fra Katarina

Til dere alle:Halledussan,for noen hærlige kommentarer jeg har fått fra dere! Tusen takk alle sammen,æ blir rørt....!♥ ♥ ♥

søndag, oktober 04, 2009

Pink Søndag

I dag har det virkelig vært en produktiv, rosa søndag..Prinsessa har vært til fødselsdag,mens jeg har kost meg litt med hobbyaktiviteter og nydt en herlig Pære & Bringebærsaft fra Belvoir Fruit Farms
Først i dag ble denne notisboka lavet, og tanken er at man skal bruke den som "Feel Good" bok. Jeg har en sånn selv, og har virkelig stor glede av den,for her skriver jeg noen ord hvis jeg føler for det,tegner skisser, og skriver ned ting som er inspirerende for meg.

Jeg har også begynt å lage ett bilde og jeg må bare vise dere en liten "forsmak"..Er ikke ferdig enda for ting tar tid og det er kjærlighet i hvert penselstrøk..:-)

Ha en knall fin søndagaften og husk å nyt den ;-)

Klæm fra Katarina

fredag, oktober 02, 2009

Skriv ett lite ord..

Åh,hvor vi har kost oss i ettermiddag! Jeg å prinsessa var å gikk en lang tur,og da vi kom hjem laga vi kakao med krem og leste bok,danset litt og prinsessa kledde seg ut.Endelig er formen min god igjen og jeg det endte med at jeg tok fram noen av mine favoritt ark og noen tomme kakao poser og wips,så ble denne notisboka til :-)
På turen vår var vi innom en butikk som hadde maileg og vi forelsket oss
i denne lille babymusen.Er han ikke skjønn? Sukk...:-)
♥ ♥
Nå ligger både prinsessa og babymusen å sover,mens mor sitter å ser på stoffet sitt og har veldig lyst til å sy noe. Får se hva kvelden bringer,dagen skal i hvertfall nytes til ende og jeg ønsker dere alle en kjempe koselig kveld.

Klæm fra Katarina
K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com