mandag, desember 21, 2009

Snemannens rike...



Så er genbruksprosjektet ferdig,og snemannensrike er blitt til. Dette har virkelig vært ett hyggeprosjekt og jeg (vi) har kost oss masse med det...

Alt material er gjenbruk (papir er blant annet fra Rie Eliese Larsen) og ingenting er kjøpt nytt til formålet.
Jeg må huske å hilse og si fra snemennene at det eneste snemennene mangler, er to hatter,men de var dessverre ikke ferdig hos hattemakeren da de skulle til fotografering,så de må dere se en annen gang.
 
Huset til snemennene er laget av sukkertøj og kakemenn, og det er vanskelig å gå forbi uten å ta en bit av alt det som henger på veggen.


Så vil jeg ønske dere en hyggelig juleuke & hygg dere masse og måtte alle ønsker bli innfridd :-)

Klem fra Katarina

fredag, desember 18, 2009

Genbrug...



Disse tingene er blitt gjenbrukt og hvis du vil se hva jeg har laget av det må du følge med i løpet av helga...Eneste jeg kan si er at Genbrug er artig! :-)
(beklager for dette dårlige bilde,men lyset er ikke så godt i de sene aftentimer )

Ha en fortreffelig helg alle sammen!!!
Klem fra Katarina

torsdag, desember 10, 2009

Julegrisen & Svibler..venn og fiende?




Kunne ikke motstå denne Grisen fra Maileg da vi så den i en børnetøjsbutikk. Er den  ikke søt? Nå står den på kjøkkenbordet vårt og pynter. Jeg må forresten spørre der
e om noe..kan man bli allergisk mot Svibler? De har såvidt begynt å blomstre og jeg har begynt å klø i øynene.Har en mistanke om at det er de som er grunnen til det..eller hva mener dere?

I dag får vi forresten besøk fra Norge, og det gleder vi oss kjempe masse til. Håper på en riktig hyggelig helg med masse kos,latter & hygge :-) Ha en super weekend dere når den tid kommer,åsså snakkes vi snart igjen.
♥♥
Stor klem til dere alle, fra mæ & prinsessa.

tirsdag, desember 08, 2009

En tirsdag i desember..


Idag fikk jeg enda en overraskelse - å den kom med posten! Har dog enda ikke åpnet den, da jeg sparer den til litt senere,etter at jeg har vasket og gjort rent.

På bildet ser dere også mine nye hjertelysestaker fra Walter & Co.. Er de ikke søde?

Så har jeg vært på skrothaugen igjen og denne gangen fikk jeg med meg ett bilde av kunstneren Amedeo Modigliani . Stilig bilde syns jeg,men hvor skal man henge opp en naken dame hen?
Ha en fin aften alle sammen

Klem fra Katarina

fredag, desember 04, 2009

Julegåsa...




Så er jeg her igjen, denne gangen med vår hjemmelagde risteglass :-) Jeg fikk ideen til dette risteglasset da jeg så hvor glad prinsessa er i en ristekule vi kjøpte i Paris nå i høst, og her får du en liten "oppskrift" på hvordan du lager en slik selv.

Til dette risteglasset trenger du:
1 syltetøj glass
1 gås (kjøpes i leketøjsforretninger)
Glitter,stjerner og palietter efter eget smak,men glittret  må minimum ha størrelse som sukker ellers blir det ikke så pent.
Limpistol

Du limer gåsa fast i bunnen av glasset, drysser glitter & stjerner i og fyller opp med vann - voila,så har du din egen ristekule.
(Psst..det er litt vanskelig å riste glasset og ta bilde,så dette ble det beste bildet jeg fikk til)


Ha en fortreffelig fredag alle sammen!
Klem fra Katarina

K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com