mandag, mars 15, 2010

In the Garden


Er bare en lille tur innom bloggen ,for å vise dere den siste notisboka jeg har laget.Denne gangen i orangetema. Jeg har arbejdet sent i dag,så jeg skal ta kveld straks,men først skal jeg kose meg med Himmelblå på nett-tv (hipp hurra for NRK). Ha en fin aften alle sammen!
Klem fra Katarina
Tusen takk for alle de søde god bedring ønskene fra dere - de hjalp,for nå er jeg frisk å rask igjen..Love you guys ;-)

fredag, mars 12, 2010

Påsken er her snart..

Jeg ligger fortiden hjemme med halsbetennelse, så nå spiser jeg pencilin og håper på at formen skal komme på topp. Det er lenge siden jeg har vært så syk,men det gjør bare at man må ta det med ro og når det står på som verst, drømmer jeg om våren og vårsola..
Har lett litt rundt på nettet i dag for litt inspirasjon og falt for disse tingene som
du ser på bildene i dette innlegget.
Er ikke disse franske kaffeskålene lekre? Disse skålene kunne jeg ha tenkt meg, for de ville jo gjøre min morgenfrukt bare ekstra lekker...De finnes i lilla,gul,syren og grøn. 
Når det er vår er det så hyggelig å kjøpe masse blomster og lage blomsterdekorasjoner til hjemmet. Dette fil de fer egget kunne jeg godt ha tenkt meg å hatt i min stue for det er så utrolig vakkert,men på en måte litt rått også - me like..
Jeg elsker pastellfarger å det er nok mine farger generelt . Da jeg var innom Greengate hadde de så utrolig mye fint i sin nye kollektion, så jeg tror jammen det kommer noen blomstrete ting i huset snart..Bare se på teppet på bildet! Er det ikke nydelig?

Her er 3 ting som jeg setter ekstra pris på om våren:
- de små påskeliljer & rosa tulipaner
- lese bladene Country Living & Isabella Smith ,som er fylt med vårinspirasjon og lekre artikler
- en stor latte fra min Royal Copenhagen kaffekopp på terassen
Ja ,det er nok ikke de store ting,men det er ting som gir meg en god vår følelse.Hva med deg?

Alle ting som du har sett på bildene her kan du få kjøpt hos Isabella Smith

Klem fra Katarina

søndag, mars 07, 2010

Lørdagshygge

I går var det tid for ost & vin og jeg hadde fått i oppdrag å finne noen kiks.Jeg fant disse pakkene i Magasin  og kunne  ikke mottstå dem, for de hadde en utrolig smuk emballasje og de måtte jo være super lekre til å sette direkte på bordet.
På siden av eskene stod det hvilken ost de passer til - er ikke det genialt? Det gjorde i allefall mitt oppdrag lettere :-) De smakte godt også -rustikt & deilig knasende.
Som ett av tilbehørene hadde vi en Blåbær relish som var i denne lille krukken fra det franske merket Favols,som jeg har forelsket meg i. Himmelsk innhold på krukke, må man si om deres produker for jeg har prøvd flere av dem tidligere og blitt meget overrasket av innholdet og kvaliteten.
Håper dere har en deilig weekend alle sammen 
Klem fra Katarina

fredag, mars 05, 2010

Dreamhome...

Jeg har sikkert vist Rupert Landendingers utrolig flotte hjem før,men jeg må jammen vise det igjen.
Jeg elsker alle detaljene,møblene og de beige/hvite fargene som han bruker. Virkelig en fryd for sjelen & øynene. Her ville jeg ha slappet av med mitt kreative arbejde eller bare en kopp hjemmelavet caffe latte.
Er det ikke bare enkelt,men likevel utrolig lekkert? Hjemmet er fylt med ting fra reiser og ting som betyr noe for han, og ikke minst flere bilder av maleren Picasso. Jeg syns generelt at man skal bli flinkere til å kjøpe ting som man virkelig elsker, og som sier noe om en,for det er da det blir "ditt" hjem og ikke bare ett utstillingshjem.
Badet er lekkert sort som virkelig få en til å føle seg i himmelen når man trer inn. Det du ser her er mitt drømme hjem og det er deilig å nyde bildene.
Alle bildene er lånt i fra skonahem.se
Ha en super herlig weekend alle sammen & tusen millioner takk for de søte kommentarer som dere har gitt meg angående Prinsessa. Hun er bare skjønn ja:-)
Klem fra Katarina

mandag, mars 01, 2010

En cupcake her å en cupcake der...

Det går lenge i mellom jeg syr noe tøj til prinsessa, men de siste kveldene har jeg brukt på å sy denne "Cupcake toppen" til prinsessa. 
Toppen er foret, med samme stoff og cupcake stoffet kan fås kjøpt hos  Stof 2000 og mønstret er i fra den engelske boka Making Children's Clothes, som jeg kjøpte for en stund siden. Mønstret er for nybegynnere,men med min mangel på praktisk sans for sying,så hadde jeg mange problemer med den,men tilslutt ble den heldigvis perfekt - herlig :-)
Beklager forresten for den dårlige kvaliteten på bildene ,men de er tatt tidlig i dag da det var litt dårlig lys..
Ha en fin aften alle sammen & tusen takk for alle deres søde kommentarer.
Klem fra Katarina
K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com