søndag, juni 27, 2010

To skjønne mugger



Kjøpte Elle Interiør tidligere i uka og der var disse to skjønne muggene. Det stod bare at de var i fra Verket Interiør,men er det noen som vet hvem produsenten er?
Sjekk forresten Elle Interiør Bloggsider - masse inspirasjon og herlige bilder
Klem fra Katarina

søndag, juni 20, 2010

Hipp Hurra


I dag har vi feiret prinsessas 5 års fødselsdag med alle hendes gode venninder.
Det ble laget masse godt å spise, blant annet disse hjertemarengsene ( fra Leilas siste bakeprogam 2010).
Kake med lys skulle det også være og prinsessa bestemte at det det skulle være en hjemmelaget sukkerbunn, med jordbær og flødeskum. Mums...
 Alle som kom til fødselsdagen laget jeg og min venninde prinsessekroner til, og ett "juvel"armbånd. Dette ble en kjempe suksess og alle var riktig glad for det hele. Nå er prinsessa trett og sliten og som hun sier selv - Hun har haft verdens beste fødselsdagsfest og det varmer mors hjerte
♥ ♥ ♥
Håper dere alle har hatt en deilig weekend.
Klem fra Katarina

tirsdag, juni 15, 2010

Sommerfine pasteller...

Så er syprosjektet mitt endelig ferdig! Det er jammen ikke mye til sommer vi har her i København, så derfor er det bare så koselig å hygge seg inne med sying.
Vesken er sydd i sommerlige pasteller og den er litt stor, så man kan ha masse ting i den.Jeg har tatt utgangspunktet i denne vesken som jeg har lavet tidligere og som jeg ble veldig fornøyd med. 
Vesken er sydd av forskjellige favoritt stoff, blant annet fra fra Liberty og Tilda. Åh...se alle de nydelige fargene - man blir jammen meg glad av å jobbe med slike farger.
Vesken er foret med stripete turkisstoff fra Stof & Stil, som gir en fin kontrast til alt det lyse røde og blomstrete.
Håper dere alle har hatt en fin start på uka  & jeg vil ønske dere alle en fin dag.
Klem fra Katarina

lørdag, juni 12, 2010

Syhjørne



Må bare vise dere denne lille,men utrolig koselige sykroken til Danielle Thompsen.
Man trenger definitivt ikke masse plass, for å gjøre det lekkert og funksjonelt eller hva syns dere?
Ha en super lørdag alle sammen.
Klem fra Katarina

fredag, juni 11, 2010

Utrolig vakkert sted

En gang for mange,mange år siden leste jeg en artikkel i damebladet KK om stedet Mölle i Höganäs Kommunei Sverige. Jeg ble så forelsket i stedet og bildene, og drømte om å komme dit en gang. Artikkelen tok jeg vare på,men en dag forsvant den,og jeg kunne ikke lengre huske hva stedet het og hvor det var igjen,til jeg en dag så en lille notis i ett annet blad og siden da, så har jeg aldri glemt navnet på denne lille byen eller hvor den lå.
Forrige weekend fikk jeg endelig besøke stedet sammens med kjæresten og prinsessa, og jeg må virkelig si at jeg falt pladask. Stedet har en utrolig sjarme, med masse flotte hus og en utrolig herlig stemning. Det er så utrolig masse flott hus der,hager, koselige mennensker og nydelig mat og det beste av alt er at det ligger bare 1 t  fra Malmø ( 1 1/2 t fra København)og det er jo overkommelig.
Mölle har tidligere vært et rekreasjonssted for folk fra hele Europa, spesielt fra Tyskland, og med sin flotte natur og sin avslappende stemning, var det mange udenlandske som bosatte seg her. Dette ses igjen på stilarten på de forskjellige hus. Villa Italienborg er ett av de mest berømte husene i Mölle og ble bygd av en skrothandler i 1910.

Hvis du vil bo i Mölle kan jeg virkelig anbefale Hotell Kullaberg, som er ett fantastisk fint hotell med utrolig flotte rom. Var å så selv på flere av dem, og de er bare så gjennomført. Servicen på hotellet er meget god.
Andre steder du kan sjekke ut er :
I dag tar jeg å prinsessa en velfortjent dag fri fra barnehage og arbejde. Det regner her i dag,så det blir nok litt kos innenfor, med spill og kakao..
Ha en deilig weekend alle sammen.
Klem fra Katarina
K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com