søndag, oktober 31, 2010

Ett lite fiffi tips..


 Da jeg skulle lage ett kort her om dagen, med en invitasjon til brunch på ett Brasserie i København, fant jeg en nettside med masse flotte maler som man kunne laste ned gratis. Å denne siden vil jeg i dag, dele med dere..
 Denne malen er en av de mange maler du kan laste ned. Det eneste du trenger (fant jeg ut) var Office pakken ,og det har jo de fleste. Så er det bare å sette inn sin tekst man skal ha og klippe ut..voila...ferdig! :-)
Siden til malene finner du her
Ønsker dere alle en fin start på uken.
klem fra Katarina

torsdag, oktober 28, 2010

Skjønn leilighet..

Jeg må bare vise dere denne 2 værelses leiligheten i dag. Den er tilsalgs her i Malmø, å er den ikke skjønn?
Den er på 62 kvm,2 etasjer med egen stor takterasse og den selges for 2 195 000 sek
Hvis du har lyst til å se mer av leiligheten ,kan du se det her
Klem fra Katarina

mandag, oktober 25, 2010

Efterår hos Liebe

 Liebe har utgitt en super søt katalog med deres ting dette efteråret..Kikk bare nærmere..
 Noen nyheter har det kommer blant annet stjerne stellet,som dere kan se på dette bilde. Er det ikke søtt?
 Jeg elsker disse fuglene,men har dessverre aldri kunne funnet en plass til dem hverken i min leilighet i København eller i denne,men utrolig fine er de. Hm,forresten..kanskje de ville ha passet inn på rommet til Prinsessa? Lampen til høyre er også utrolig flott..drømme,drømme & drømme...
Lekre perlekrukker kan man jo heller ikke mottstå. De kan brukes endten til å ha smykker i eller noen hemmeligheter.. Fint skal de være i allefall :-)
Klem fra Katarina
 

torsdag, oktober 21, 2010

Den lekreste...


Se på disse detaljer -  lekre,rustikke gull plater og strikk i forskjellige gråfarger.. Lekkert ikke sant? 
Denne ponchoen prøvde jeg altså i går hos Julie Fagerholt, og jeg ble mega forelsket
i den. Akkurat i min stil som dama sa det...kniiis..
Ponchoen er strikket av 100 % Baby Alpaca Uld så den er ikke for tykk, ulla klør heller ikke så ja,den er rett og slett lekker å ha på.
Absolutt en av mine favoritter denne høsten & vinteren.
Klem fra Katarina

søndag, oktober 17, 2010

Smukke sjaler..

 Jeg har kommet over et nydelige merke - Ester Elenora. De har de smukkeste tøj, og noen utrolige flotte sjaler. Den ovenfor er min favoritt. Den er laget av Bomull Acryl og ull og har en nydelig blondekant runt. Er den ikke flott?
Se innom Ester Elenora og bli inspirert du også, og hvis du har lyst til å kjøpe noe av dette merket eller annet stilig, finner du det i nettbutikken Miss Greta
Klem fra Katarina

lørdag, oktober 16, 2010

Inspirasjon fra Noa Noa

  Dagene blir kaldere & mørkere, og kreativiteten begynner å melde seg igjen. Denne gangen på strikkefronten. Med en kopp "Gamla Söder" te i den nydelige innpakning  (ikke for smaken sin del) og siste Noa Noa kollektionsblad blir jeg inspirert til å strikke noe.
 I boka "Kæk og klassisk børnestrik" av Lene Holme Samsøe finnes der flere lignende trøjer som man ser i NoaNoa katalogen og jeg tror jammen jeg skal ta frem boka og  prøve å strikke noe fra den.

I dag skinner sola og det er bare 4 grader,men jeg tror jammen meg vi skal nyte dagen litt ute og avslutte turen med en kopp kakao.. Mums..
Ha en super deilig lørdag alle sammen.
Klem fra Katarina

Pssst....


Foto: Axel Hotel Guldsmeden 

Må bare fortelle dere litt nytt...
For alle som har bodd, eller har hatt lyst til å bo på de vakre hotellene til Hotel Guldsmeden i København, kan nå glede seg, for Hotel Guldsmeden utvider.Nå er turen kommet til Oslo, nærmere Parkveien 78 og hotellet består av 53 rom, lite spa, hyggelig gård og frokost kafe og selvfølgelig med det utrolige Hotel Guldsmeden konseptet. Hotellet er vistnok ikke riktig åpnet enda, men det er ikke lenge igjen, så gled dere folkens!
Klem fra Katarina

torsdag, oktober 14, 2010

Søte saker..

Hva er det med svensker å bakverk?
En efter en, utgir de de flotteste bøker med de lekreste oppskrifter, og jammen har det igjen kommet en ny bok på markedet, som er verdt å få fingrene i .
                         Forfatteren til boka "Söta Saker" er Therésia Erneborg. Hun er journalist med en utrolig flott
bakeblogg.  
Har du lyst til bestille eller prøvelese boka finner du den her og bakebloggen hennes med de lekreste kaker finner du her.

Glemte å skrive i forrige innlegg hvor man kunne få kjøpt Kimmi Junior så det kommer her (trykk bare "her" så kommer dere til siden) eller på Arnold Busck.
Ønsker dere alle en riktig deilig weekend.
Klem fra Katarina






onsdag, oktober 13, 2010

Søde venner

Hils på Kimmi å vennene...
 
Disse nye dukkene pryder alt fra tekrus til penalhus,og de finnes i de lekreste farger og mønstre - herlig.
 Jeg kan godt si med en gang at jeg har blitt forelsket i disse små figurene og vil gjerne ha flere av disse ting,men det begrenser seg jo på hvor mye man kan ha,så i starten tror jeg jammen meg jeg investerer i ett av disse penalhus.

Hils forresten på søde Daisy. Hun elsker å leke i solskinnet, samle på marihøner og spise slik..er ikke hun  herlig?

Sjekk mer om Kimmi & vennene her


søndag, oktober 03, 2010

Herskapeligt hos oss

Dere som har fulgt med på bloggen den siste tiden , vet at vi har flyttet fra vår deilige leilighet i København, til en herskapsleilighet i Malmø, å her har vi også fått det super fint. Det eneste man skal venne seg til er at man ikke får inn like mye lys i leiligheten sånn som vi gjorde med den loftsleiligheten vi hadde, og at gulvet knaker,men med sjarm.
Orginalt stuk i loftet er det i stuene og her har faktisk mine "rå lysekroner" fått plass. Det skaper en herlig kontrast til det gamle loftet og det store rommet.

Håper dere har en kjempe god weekend. Her  vi skal til dans og mens prinsessa er der skal jeg nyte det herlige været som er i dag.Senere har vi invitert venner til middag,så bedre søndag kan man nesten ikke få..

Klem fra Katarina

fredag, oktober 01, 2010

Kosetid ♥ kvalitetstid

Så er det endelig weekend igjen, og vi skal bruke helgen til masse kos og familiehygge. Vi tjuv startet weekenden i går, med en tur på nytt - one and only -Cupcake sted - Agnes Cupcakes i Køpenhavn...Mums, sier jeg bare! Se på Katarina's Copenhagen for mer info .

 I dag fikk Prinsessen min hull i ørene. Ingen gråt, men bare ett kjempe stort stolt smil,og mammaen er så stolt! Håper det går bra og at hun får masse glede av det.
Måtte kjøpe meg det svensk Mama i dag - herlig med litt inspirasjon og herlig med ett mama blad, som ikke kun handler om bleer og baby mat,men om masse annet spennende. Å det beste av alt, at det er tykt med masse lesestoff! I denne utgave kan man lese ett intervju med Leila Lindholm og hun kommer forresten med ett nytt Tv-program på TV4+ som heter "Leilas homedelivery".Programmet har premiere i november.
Klemmer kommer fra Katarina
K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com