lørdag, november 27, 2010

Små franske skatter..

Er ikke disse franske damene utrolig søte? Små søte skatter fra Frankrike laget av en utrolig dyktig dame som heter Marie -Rose
Hvis du har lyst til å se mer av disse søte damene så se denne stemningsfulle videoen nedenunder
Ha en fantastisk aften mine kjære bloggvenner.
Klem  fra Katarina
Psst... husk å melde deg til konkurransen som er i innlegget nedenunder.

fredag, november 26, 2010

Din lykke dag?

Jeg lovet for noen dager siden at du kunne vinne denne boka -
Ateliers de Filles 2
(verdi ca 200 kr) fra det utrolig populære forlaget Paumes
Dette er en kjempe inspirerende bok som tar for seg forskjellige kreative studioer, og innredningstips til oss med kreativ plass eller for oss som ønsker oss det. 
Jeg har mange av Paumes bøkene og Editions de Paris bøker,men denne boka  er desidert en av mine favoritter - min bok er nesten utslitt, og kanskje blir den din neste yndlingsbok? 

Hvordan vinne denne herlige boka..
Skriv noen ord til meg om hvorfor akkurat du vil vinne denne boka..og hvis du ikke følger min blogg, så må du gjerne legge deg til..
Trekningen vil allerede være på mandag..så du må skynde deg å skrive en kommentar nedenunder.

Stor go'klem fra Katarina

tirsdag, november 23, 2010

Uken som gikk..

Så er jeg tilbake fra den deilige byen - Paris...
Vi lå på hotellet Hotel Castille som ligger i Rue Chambon, like ved Chanel butikken, og det hotellet anbefales virkelig, med nydelige rom,deilige senger og et veldig trivelig personale er det ett hotell man blir glad i, og vil rejse tilbake til. Restauranten anbefales også!
Jeg har ikke kjøpt noe til meg selv,men jeg måtte bare kjøpe Marie Claire Idees julenummer. Magasinet er fylt med masse ideer og i bladet fikk jeg meg en overraskelse - Marie Claire Idees kreativ messe (mens jeg var der) 
Selvfølgelig skulle jeg dit!
Messen var fylt med alt som har med kreativitet å gjøre og det var fantastisk!Jeg fikk masse ny inspirasjon og skulle ønske at det var bare litt mindre mennesker der,så man kunne komme til de forskjellige standene. Ovenfor kan dere se noen av de kreative utstillingene som man kunne se på..
Flere av disse ting som du ser på de to bildene ovenfor er ting som er avbildet og forklart i bladet.
Ønsker dere alle en riktig hyggelig tirsdagskveld.
klem fra Katarina

(Følg forresten med de nærmeste dagene for da kan du vinne denne boka fra paumes - herlig bok om kreative kontorer og den elsker jeg selv å titte i )

mandag, november 15, 2010

My little Paris..


I dag rejser vi til Paris!
Vi gleder oss alle 3, og håper det blir en deilig tur, for i Paris skal vi bare nyte å være familie, spise masse lekker mat og bare gå rundt i byen å få masse inspirasjon.


 
I denne anledning vil jeg tipse dere om en side som heter  "My little Paris" . Her finner dere masse inspirasjon til turen, sende super koselige e-cards og se de flotte illustrasjonene laget av Kanako 
Å har du en iphone, så kan du legge den til som en app.
Ha en deilig uke alle sammen.
Klem fra Katarina

torsdag, november 11, 2010

Mine kreative juleideer del 1

 Jeg fikk så lyst til å inspirere dere i aften..
Gjenbruk er gøy, og husker dere hva jeg lavet av denne pappen til forrige jul?
 Jo, det ble til ett lite snemann land, med snemenn,trær, masse sne og ett pepperkake/slikhus..
 Ja,fantasien blomstret virkelig her. Ingen ting var planlagt fra starten, men en garnkule ble til en snemann og snemannen førte videre til snemannland..
Dette prosjektet var en genial ide får å få brukt opp masse knapper, garn og papir, som man likevel aldri  ville få brukt til noe.
Prinsessa elsker dette huset og tror nok det vil få hende til å minnes akkurat denne julen og kanskje alle julene framover når det stilles opp på hendes værelse. Neste gang jeg har masse ting tilovers,vil jeg lage noe sammens med henne.
Klem fra Katarina

tirsdag, november 09, 2010

Sød julekalender ide..♥

I går fikk jeg ett nyhetsbrev tilsendt med en oppskriften på denne søte julekalenderen.
Er den ikke søt?
Hvis du også får lyst til å lage en sådan en kalender, kan du
Klem fra Katarina

mandag, november 08, 2010

Jakten på det perfekte...

De siste år,har jeg jaktet på det perfekte sommerhus og sommerhus er kanskje ikke det første man tenker på en kald november dag, men jeg må bare drømme. Drømme om sommeren i et koselig sommerhus, der familien er samlet til hygge og masse kos.
Dette fine huset ligger på Multebærvej i Hornbæk. Det er på 108 kvm til 2,5 mill.. Selve huset er ikke så fint utvendig,men innvendig er huset flott og inredningen syns jeg er herlig ..

Lite,men praktisk kjøkken med de skjønneste sommerhusdetaljer.. 
Foto. Danbolig

Se forresten den fine lilla puten i soffaen.. Me like ;-)
Ha en fantastisk mandag alle sammen! Tusen takk for at I kigger innom.
Stor klem til dere alle fra Katarina

lørdag, november 06, 2010

Retro farger

Endelig fikk jeg tid til å besøke Retro Villa og du milde kanarifugl , hvor mye lekkert det var der. Masse utrolig fine tapeter i alskens farger - drømme..drømme...drømme..
Ble så utrolig inspirert når jeg gikk der inne at jeg skulle gjerne ha tapesert prinsessas rom i en rosa/lilla tapet,men ak nei,tror ikke jeg begynner med slikt prosjekt foreløbig :-)
Hvis du vil se mer av Retro Villa kan du se her eller lese om det her
Ha en herlig weekend alle sammen..
klem fra Katarina

mandag, november 01, 2010

Hyggekveld med to favoritter




I kveld skal det koses med mine favorittblader - Lantliv & Boligliv, og ovenfor ser dere noen bilder fra det nyeste Boligliv. Gled dere som bruker å kjøpe bladet for magasinet er fylt med masse herlig kreativt stoff og smukke bilder.
Klem fra Katarina
K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com