fredag, januar 11, 2013

Smukt værelse!

Bilde lånt fra : fermliving.dk

Ferm Living & bloggen Designermors hadde for en stund siden en konkurranse der man kunne vinne makeover av ett børneværelse.
Ovenfor ser du det fine resultatet! Super mega fint, eller hva? Se mer på Ferm Living sine sider eller på Designermors for flere før - og efter bilder, og få masse inspirasjon. 
Ha en super herlig weekend alle sammen!
Klem fra Katarina

onsdag, januar 09, 2013

Egoistleiliget på Christianshavn





I dag har jeg kost meg å tittet på hus og leiligheter i København. Å dette var en av de spennende leiligheter jeg fant. Leiligheten er nok det man vil kalle for en egoist leilighet og ligger på Christianshavn i København.
Selve huset boligen ligger i , er fra 1727 og leiligheten ligger på andre sal. Ikke så stor, men som en egoist leilighet er den nok passe - man har 75 kvm å boltre seg på og alt er ny renovert. 
Prisen? Jo, den er på 2,65 mill dkk...
 Jeg selv liker den litt rå stilen og jeg syns virkelig man har tatt vare på sjarmen i huset og ikke ødelagt den med renoveringen. Herlig å se noe litt annerledes. 
Klem fra Katarina

tirsdag, januar 08, 2013

Petit Bateau på salg!

Så til ett lite tips for alle Petit Bateau fans som bor i Sverige : 
Det er nå dere kan gjøre kupp på Petit Bateau klær til baby.. På Barnens hus selger de nemlig ut sitt sortiment av dette merket og rabatterer det hele med 70 % !!

Vi har selvfølgelig vært der å kjøpt masse bodyer, å noen blir sikkert gitt bort i gave også. 
Tenk  at det skulle ha kostet oss ca 1500 kr for alle bodyene, men vi har bare betalt rundt 300 kr!
 KUPP rett å SLETT! ME LIKE..!
Håper dere alle har en fin tirsdag!
Klem fra Katarina

onsdag, januar 02, 2013

Luv Drops Garn...

Yes, du leste rett - vi venter en liten gutt, en gang i April!
Jeg har jo så mange planer om å strikke noe til vår baby og på Garnstudio er det masse å velge i mellom, men kan man i det hele tatt bestemme seg for hva man skal strikke?! Puha,først skal teppet bli ferdig og deretter kan jeg tenke på en av disse plaggene. Det blir nok vanskelig å bestemme seg for hva man skal strikke, men de fire plaggene som du ser ovenfor er mine favoritter fra de seneste kollektioner. 

Dette bildet er tatt hos min reserve bestemor i København nå i jula. Det var der vi feiret juleaften i år - herlig og meget avslappet. Nå er jeg så smått kommet inn i den 6 mnd, stort sett veldig fin form så det er bare å krysse fingrene for alt går bra framover, både med baby & meg.
Ha en fin onsdag alle sammen! 
Klem fra Katarina


tirsdag, januar 01, 2013

Tittei..

Vil bare ønske dere alle ett godt nytt år! Håper dere har hatt en fortreffelig jul & at dere fikk en fin aften i går. Jeg å mannen har vært hjemme alene hele julen, å det har faktisk vært ganske godt. Det er den siste julen vi er helt alene, for neste år har vi jo fått en liten baby, å med storesøsken, blir nok huset fylt opp med masse liv & røre. Gleder meg allerede!
Så i julen har vi bare kost oss i hverandres selskap, vært blant annet i Gøteborg og det har blitt tid til litt strikking. Jeg holder på å strikke ett babysvøb, og håper jeg noen sinne blir ferdig med det.. Har jo ikke all verdens tålmodighet eller erfaring når det gjelder strikking, så vi får se hva det ender opp med. 
Om noen timer kommer prinsessa hjem fra juleferie i Norge, så i dag har jeg brukt tiden til å pakke inn hennes gaver. Ble så glad når jeg fant dette fine papiret fra Tildaserien hos Panduro i går, å jeg tror jammen meg jeg skal kjøpe flere ruller for å ha til senere en gang, for dette papiret er bare så fint!

Er det forresten flere enn meg som syns det er vanskelig å kjøpe gaver til 7-8 åringer? Jeg syns det er endten for "voksne" gaver eller for "barnslige" gaver i butikkene, så denne gangen ble det masse små gaver til den store prinsessen. Krysser fingrene for at det blir populært!
Ha en super fin nyttårsdag!
Klem fra Katarina

K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com