tirsdag, juni 26, 2007

Lysekrone...

Jeg har lett i flere måneder etter den perfekte lysekronen og enda ikke funnet den. Endten er den perfekt & alt for dyr eller så er den billig & alt for stygg.
Denne lampen har jeg funnet på Ikea. Syns den i grunn var veldig ok til prisen og veldig anderledes i forhold til hva jeg har ønsket meg. Syns den kler leiligheten veldig bra da den ikke er for sukkersøt..men mer rå vil jeg kalle den. :-)

12 kommentarer:

 1. Så flott det ser ut hos deg, Katarina! Denne bloggen var mye mer din stil, syns jeg. :) Franske stemninger er ei fantastisk bok!!

  Jeg har det bare fint her i Harstad. :) har snart ferie, jobb ut denne uka og neste, så er det endelig tid for FERIE!! :)

  SvarSlett
 2. Hallo snuppa.
  Grattis med ny blogg. Er kjempefornøyd med blogspot. Mye tull tidligere men nå har det vært veldig stanbilt. Så flott lysekrona var. Slike flotte ting er jo et blikkfang i heimen. Jeg har en svart som alle legger merke til. Det er så skjeldent jeg tenner lys i den men når jeg gjør det er det så flott( burde vel egentlig brent lys hver dag)
  Ønsker deg en masse fin kveld. Kos fra Elin:O)

  SvarSlett
 3. Den där lampan är väldigt snygg, har sneglat på den själv men då vi inte har nåt rum att sätta den i ;-) så har vi inte köpt den. Inte kan man tro att den kommer från Ikea inte!

  SvarSlett
 4. Heia Katarina! Gratulerer med ny flott blogg! Det er noe eget med blogspot da, selv om jeg selv ikke bruker de mange mulighetene og layout´n de har (er igrunn ganske fornøyd med det neutrale hvite...) En utrolig flott lysekrone du har kjøpt deg, og så fra Ikea da... Vakkert var det hjemme hos deg, og jeg ser gjerne flere bilder derfra... (hint hint...)

  Angående lykten i bloggen min, så jeg fant den nok ikke i København fordi jeg ikke visste hvor jeg skulle lete... Er jo ikke SÅ kjent, og to dager er alt for lite til å finne alt det man ønsker seg... Men lykten er jo dansk (Tine K, har jeg blitt fortalt) og den kommer til å minne meg on den deilige helgen vi hadde på Strandvejen i Villa Snekkersten hver gang jeg tenner lyset i den.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ny blogg Katarina, flott ble det. Nydelig lampe, ser ut som du har et fint hjem, gleder meg til mer bilder. Franske Stemninger fikk jeg av en venninne i gave, en utrolig flott bok, sitter og blar og blar, omigjen og omigjen, blir ikke lei den på en stund. Ha en fin dag i morgen Katarina, klem fra Mona.

  SvarSlett
 6. Åhh, så utruleg flott lysekrone du har kjøpt deg!! den passa jo kjempefint inn hos deg :o)

  SvarSlett
 7. Ja denne lysekronen har jeg ikke sett før på Ikea, så nå er jeg både overrasket og imponert. Den var faktisk helt rå...det var et godt ord, og utrolig stilig. Likte den veldig godt. Flott blogg ja.. Fine bilder, men det hadde du på dn gamle bloggen din også!!!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med ny blogg :-)
  Den lampa var kjempe fin :-)

  SvarSlett
 9. Grattis med ny blogg:) Liker veldig godt blogspot, men orker ikke flytte over...puh;) Så nå prøver jeg meg på en litt forskjellig makeover på bloggen, så får vi se hva det blir til...haha!
  Vakre bilder du viser....mmmm;)

  SvarSlett
 10. Grattis med "ny" blogg, er blitt så vant til sprayblogg jeg, at jeg orker ikke sette meg inn i en helt ny en...Lekkert med hvitt og blått, og passer til din stil ja!

  Utrolig fine bjelker du har i taket, misunnner deg dem!!!

  SvarSlett
 11. wow!
  for en herlig leilighet du har! takbjelkene er råstilige!!
  Den nye bloggen er kjempefin, jeg er også veldig fornøyd med blogspot selv om jeg gjerne skulle stylet min egen layout mer, men det var den tida da...
  Du spurte om hvordan man kan fjerne kommentarer. For å være helt ærlig så er jeg ikke sikker men jeg tror du gå må inn i oppsettet av bloggen og velge at du skal godkjenne alle kommentarene før de postes.

  SvarSlett
 12. fiiin men ser du skrev dette i 07 så litt sent for meg å kjøpe den :P

  SvarSlett