tirsdag, juli 31, 2007

A la Riviera Maison..


Så er hverdagen kommet og jeg har startet å studere igjen. I kveld tok jeg fram pappmagasin holderne i fra Ikea (5. stk i pakken) for å prøve meg på magasin holder a la Riviera Maison.. Skulle egentlig bruke decoupagemetoden,men siden printeren min er tom for blekk kunne jeg ikke det og derfor ble det skrevet for hånd.
Lykten dere ser på bildet kom jeg over i en Janus butikk til ufattelig rimelig - 25 kr stykke.. Den er i a la Riviera Maison stil og den er virkelig forseggjort med dør som kan åpnes og et lite glass til telys..

I have made a Livres box a la Riviera Maison this evening and the lantern you see on the picture have I bought for 25 dkk...

10 kommentarer:

 1. Hei vennen, kreativiteten din stoppe aldri å imponere mæ!
  Dem ble jo kjempe fin, og lykta e bare helt skjønn.

  SvarSlett
 2. Å vad fint du skrev, blev så mycket bättre för hand också!

  SvarSlett
 3. Dette ble jo kjempefint Katarina , og skriften var bare så nydelig!
  Flinke jenta!

  Lykten var et kupp:)
  Natta
  Håper du har det fint !!

  SvarSlett
 4. Så flott magasinholderen blei!! Nydeleg håndskrift har du og :o) herleg lykt du har fått tak i..og så så billig ;o)

  SvarSlett
 5. Denne ble jo veldig flott da. Jeg har liknende plan med slike til prinsessas rom. Har kjøpt 4 stk i tre som skal males og stemples.
  Lykten var nydelig. Så¨en liknende på Kop & kande. Hadde jeg kjøpt den hadde jeg nok fortsatt vært i Danmark. Bilen var så full og mannen hadde nektet meg plass i redsel for overlast. he he. Ha en fin dag snuppa. Klem :o)

  SvarSlett
 6. Det var väl jättesnyggt textat för hand. Det kan inte jag längre. Darrar för mycket i "gammelhänderna" :-)))
  Fina klänningar och en söt soltråle har du.
  Kramar Eva Agnes

  SvarSlett
 7. Handskrifta di er verkeleg nydeleg! Og lykta er kjempefin, eit skikkeleg kupp!!!

  SvarSlett
 8. Hei Katarina :)
  Flotte funn! Elsker Stilen til Riviera Maison og er så heldig å har den rett rundt hjørnet. Hadde faktisk tenkt å besøke butikken i kveld for da er det langåpent i Alkmaar. Jeg ville svare på spørsmålet om Amsterdam var så barnevennlig og om jeg kunne anbefale byen som et utfluktssted. Vel, jeg er litt redd for å måtte skuffe deg. For det er absolutt ikke en by jeg iallefall ville tatt med meg ei lita tulle inn i. Byen er stor, full av mennesker, raske trikker og sykler som suser forbi, mange "rare" og velendes mennesker, og "coffee shopper" på hvert hjørne. Ikke for det, Amsterdam har mye flott og tilby selvfølgelig, men mer for den voksne. Mange flotte og interessante museumer, båtreise på kanalene, markeder og butikker i alle stilarter, men som sagt litt mindre bra for barn. I allefall midt i byen..Vi drar dit sjeldent på grunn av maset og at det alltid er så mye folk. Men hvis du er interessert kan jeg jo finne et annet sted i Nederland som kunen vært bedre for dere? Jeg hører det vel fra deg. Klem fra Aina ;)

  SvarSlett
 9. For en nydelig magasinholder du har laget deg, Katarina! Jeg har veldig sansen for stilen til Riviera Maison, og jeg synes du fanger opp stemningen så fint, med både magasinholderen og med lanternen. Kjempelekkert! Og så vil jeg nok en gang takke deg for den kjempehyggelige overraskelsen i posten. Og for den koselige kommentaren din i bloggen min. Det er såååå hyggelig å vite at du likte reportasjen i BoligPluss.

  SvarSlett
 10. Hei, så fin boks du har laget og den lykten var kjempe fin :-)
  Ønsker deg en fin helg :-)

  SvarSlett