søndag, august 12, 2007

Bilde


Dette bildet laget jeg i går kveld. Papiret er fra Chic Antique, fotografiet med damen på er fra Jeanne d'Arc og rammen er fra Ikea som jeg har malt i en gammel grå farve. Ha en fin uke alle sammen. Kos og klem til dere alle.
I made this picture yesterday. The paper is from Chic Antique,photo is from Jeanne d'Arc and the frame is from Ikea ,witch I have painted in "old grey". Have a nice week.. :-) Hug from Katarina


17 kommentarer:

 1. Så flott bildet blei!! Håpar du har hatt ei super helg..nyt det som er igjen av den og ha ei flott kommande veke :o)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Har lest bloggen din en stund, men tror ikke jeg har lagt inn noen kommentar ennå! Må bare si at du er utrolig flink og kreativ, er skikkelig gøy å kikke på de fine bildene på bloggen din!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Uten at jeg visste det gjorde jeg noe lignende med et bildet i går, jeg også. :) Ditt ble veldig fint. :)

  SvarSlett
 4. Så flott lesekrok du har! Det lille "bordet" var så herlig :)Du har en artig stil, fin miks av gammelt og nytt. Å bildet ble også flott :) Du får ah en fin Mandag Katarina.

  Ps: Ble du klokere på innlegget mitt om Amsterdam?

  Varm hilsen Aina

  SvarSlett
 5. Hei, så fint bilde du har laget :-)
  Ønsker deg en fin kveld :-)

  SvarSlett
 6. Her har jeg ikke vært innom tidligere, kjempefin blogg du har!
  bildet var kjempefint, likte også spesielt godt det lille hvite bordet , nydelig!

  SvarSlett
 7. For et flott bilde. Jeg tror jammen jeg må kopiere denne gode ideen.
  Klem:O)

  SvarSlett
 8. Det var et flott bilde! Motivet var kjempefint, og så synes jeg fargen på rammen var kjempeflott!

  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 9. Har eg vore her før? Hmm...her var det i allefall mykje fint! Du tar veldig fine og gode bilete. Rett og slett god stemning!

  SvarSlett
 10. Hei Katarina. Ja jeg må si meg enig med de andre; bildet ble så utrolig fint og lekkert. Husker ikke om jeg har kommentert hvor fin bloggen din har blitt her på blogspot.. Veldig lekker, passer så godt til alle de nydelige bildene du viser oss! Takk for koselig hilsen fra bloggen, kjempetrivelig at du stakk innom!! Ha en fortsatt fin kveld og en koselig uke.

  SvarSlett
 11. Det ble kjempe fint....har ikke fått hengt opp et bilde på veggene i stuen eller kjøkkenet enda....står langs veggen.....finner ikke noen fine bildelister.....

  SvarSlett
 12. Hei Katarina!
  Er inne for å takke for hyggelig kommentar på bloggen min. Har ikke vært inne hos deg før, men det blir nok ikke siste gangen:)
  Er enig med deg at man skal blogge om det som opptar en, og det man liker å drive med. For min del er det både hobby og Interiør. Det går litt i bølger hos meg. Akkurat nå prøver jeg å få huset litt istand etter å ha vært syk en stund. nå når kreftene sakte kommer tilbake, er det så deilig å kunne ta igjen det forsømte. Så plutselig er det noe hobby som er mest stas.
  Er det greit om jeg linker deg?...

  SvarSlett
 13. Ja hva jeg mente....hehe. Jeg kom på det etter at ejg hadde slettet bloggen. F.... Katarina. Jeg lagde et nesten maken bilde i juni bare mye større. Brukte slikt papir og et stort strykemerke. Vile du skulle se dette. Men ditt var mye finere med den grå rammen. Mitt ble så prangende. fysj.
  Du må ikke stresse med madonna. Du har det sikkert travelt nok i hverdagen om du ikke skal ha hun derre masekjerringa, elin i bakhodet att på til. Hvis du kommer over er det greit men ikke stress. God og stor og varmende klem til deg. Takk:O)

  SvarSlett
 14. Så flott bildet ble...du er så kreativ og flink. Og så har du min drømmestol...i hvitt...Me want too..!!
  God klem

  SvarSlett
 15. heisann, Katarina! Nå kan du se bildet mitt på bloggen. :)

  SvarSlett
 16. Vil bare inn å ønske deg og prinsessa di en fin helg. Kos dere. Klem fra meg:O)

  SvarSlett