onsdag, november 21, 2007

Inspirert..

Huff dette gjør jeg vanligvis ikke...Det å vise frem ting som er langt fra halvferdig.. Men i kveld fikk jeg en ide.. Jeg har lenge ønsket meg en vest, som var litt boheme aktig. Har sett flere i den siste tiden blant annet fra Munthe plus Simonsen, DAY Birger et Mikkelsen, Stylebutler m.flere.Dessverre har jeg enda ikke vunnet i lotto, så jeg har ikke råd til å betale 1500-2000 kr for en liten stoffbit med perler eller plastikkperler på..Derfor så tager man det man haver og vips så har man en vest til tja..50 kr..Jeg var litt ubestemt på hvordan jeg skulle lave kantebåndene, om vesten skulle gjøres mindre ovs..og det å sy på perlene så det blir gjort en annen kveld. Resultatet ser dere her, og inspirasjonen nedenfor der igjen.


Foto and design: Katarina Trzaska


Eh,må også si at jeg prøvde den vesten (nedenfor) til denne DAY- kjolen (ovenfor) før den ble kjøpt så det var det som fristet sånn..You know...Det ultimative tilbehøret.. Får se om vesten blir brukt nå da.. :-)


Foto: day.dk

Some new clothes by me..inspired by DAY Birger et Mikkelsen, Munthe plus Simonsen and more beautiful danish brands.. Unffortanly havent I 1500-2000 dkk, so I made it by some fabrics I had at home. Voila..design by Katarina for 50 dkk.. Isnt finish yet,because I havent desided what ribbon I will have around it. But when its finished, I hope it will be something I would like to wear :-)

16 kommentarer:

 1. Både øredobber og vesten er nydelig. Er også litt sånn. -Kan man lage dette selv eller må man betale dyre dommer for det?!?
  Synes faktisk din vest var finere og hvis du lager en liten lapp og fester på med navnet ditt, ja da har du fått deg en merkevest. Ha en fin dag:O)

  SvarSlett
 2. Du må absolutt bruke vesten din, den er jo knallfin! Syntes også din vest er finere en den til DB.
  Øredobbene på det forrige innlegget ditt er også skjønne.
  Du har talenter, det er sikkert.
  HIlsen fra Therese (som titter innom bloggen din av og til)

  SvarSlett
 3. Kjempelekker vest! Har kost meg lenge med bloggen din, og som den veskefriken jeg er falt jeg fullstendig for de du viser lengre nede på siden!

  SvarSlett
 4. Kjempe lekker vest, nydelig stoff du har brukt. Sydde masse klær før, men det er en stund siden nå. Hvis jeg syr klær til meg selv nå, så blir det helst kjoler og slikt når jeg skal i bryllup...da er det ingen fare for at noen har make...Er ikke så mye å spare på å sy selv, men mye kjekkere å ha noe som ikke "alle" har.. =)

  God helg!

  SvarSlett
 5. Så fin vest Katarina! Nå gleder meg MASSE til å se den helt ferdig.

  SvarSlett
 6. Denne vesten var da bare lekker, Katarina! Klart du må bruke den, og være stolt over at du har laget noe så lekkert, og til så lite penger!

  Gratulerer med 2-årsdagen også! Det er jo fantastisk lenge da... men utrolig trivelig er det med blogging og bloggevenner, inspirasjon og positiv feedback. Håper du fortsetter med bloggen lenge, det er så trivelig å titte innom din verden.

  SvarSlett
 7. Lekker vest, vet var hot mote i min ungdom, det er noen år siden det. Håper alt står bra til med deg, ønsker deg en koselig helg. Klem fra meg.

  SvarSlett
 8. Wow, den vesten var flott!
  Blir så imponert, når folk bare setter seg ned og lager ting selv i stedet for å kjøpte. Har planlagt det selv noen ganger, men blir aldri noe av det..!
  Vesten var i allefall kjempeflott!

  Gratulerer med 2 årsdagen, forresten! :) Håper du fortsetter i 100 år til!! :D

  God helg!

  SvarSlett
 9. Kjempe stilig!!! DeT er så gøy å lage slike ting selv.
  Gratulerer med 2 årsdag (¨,) Du er kreativ og flink og bloggen din er helt super!

  SvarSlett
 10. Nyydelig vest! Så lekkert stoff du har brukt, den ble jo bare så fin. Lager du mønster selv også, eller? Flink er du iallefall!

  SvarSlett
 11. Milly:Ja, jeg gjør nok det..det blir ikke like perfekt kan du si..Har jo ingen erf. med mønsterkonstruksjon,men er veldig nøye så det går som regel bra med sånn småting :-)

  Tusen takk for skryt alle sammen

  SvarSlett
 12. Hei. Det er så lenge sidan eg har vore innom deg nå, så nå har eg kosa meg skikkelig. Håpar at det går fint med deg! Nydelege bilete, kjempefin vest, og gratulera med 2-års jubileumet! Klem

  SvarSlett
 13. nydelig, begge deler!!!! misunner ditt talent;)
  håper det går bra med deg!!!!
  er tilbake i bloggverden, klarte visst ikke slute for godt likevel....altfor mange fine å prate/ blogge med der ute....;)
  klem fra Karoline

  SvarSlett
 14. Så utrolig søt den vesten din ble. Ha! Hva skal man med milliongevinst når man kommer så langt med en femtilapp?? Kjempeflink er du. Og med nye øredobber kan julebordssessongen bare komme :)

  Ha en fin dag :)

  Lene

  SvarSlett
 15. Nydelig vest og smykke.
  Fin ørepynt også.
  Ønsker deg en fin fredag og god adventshelg og klem fra meg

  SvarSlett
 16. hello!!!! it is very nice.. really!! and it's made by you... your blog is great!
  Take care and have a wonderful weekend! Ciao, Sabrina from Italy

  SvarSlett