søndag, desember 05, 2010

Mine kreative juleideer del 2

 Så kom det en liten fortsettelse på mine kreative juleideer del 2.
Ovenfor kan du se at jeg har laget et julebilde uten de klassiske julefarger,men i blå nyanser. Til bilde har jeg  brukt mange forskjellig papir blant annet kart over metroen i Paris. Jeg laget til en annen liten dekorasjon som skal forestille en fugl i bur - en dekorasjon som jeg har blitt veldig glad i.
 Dette risteglasset kan barna være med på. Først tar du ett rent kjøkkenglass, limer fast gåsa i bunnen med ett sterkt lim , fyller på med litt glitterstjerner og vann. Tilslutt tar man ett rødt bånd rundt glasset , knyter en fin sløyfe - Wupti - hyggelig risteglass :-))
Så til min favoritt - juleklipp.
Ja, jeg har vist dem flere ganger før, men jeg er så glad i dem og ble utrolig stolt over å ha lavet dem for det var første gang jeg prøvde meg på disse avanserte juleklippene. Mitt tips er ; bruk matpapir,ikke vær redd for å klippe litt ekstra og tett - å ikke glem å bruke fantasien.
Ha en fantastisk 2.advents søndag.
Klem fra Katarina

5 kommentarer:

 1. Fantastisk god "gåseide"!!! Den var superskjønn! Klem.

  SvarSlett
 2. Dei er sååå fine, snøkrystallane du klipper! ♥

  SvarSlett
 3. I dag fekk eg pakke i posten! Boka er som ei skattkiste...utruleg mange detaljar som må finstuderast! Fuglen i bur er supersøt, og alt var berre nydeleg innpakka! Tusen takk for alt saman! :)

  Ha ei riktig god helg!

  SvarSlett
 4. Så mange herlige ideer!!

  Takk for din vakre og inspirerende blogg, Katarina!! Gleder meg til å følge deg videre i 2011!! Et riktig GODT NYTT ÅR ønskes deg og dine, kjære bloggvenn!!

  STØRSTE klemmen
  ANETTE:)

  SvarSlett