torsdag, juni 23, 2011

Majas nye hjem...

Velkommen skal du være, Maja !
Prinsessa har den siste tid blitt introdusert til lille Maja i sin barnehage, og til fødselsdagsgave ønsket hun seg bare en slik dukke - å det kunne man jo ikke si nei til...eller hva?
Maja er en liten søt barnefigur som er laget av den svenske barneboksforfatteren og illustratøren Lena Anderson. Maja har som oppgave ,å lære barn om hagen, blomstene, alfabetet, og en hel del annet og Lena Anderson har selv lillustret alle bøkene,med flotte tegninger, som er en fryd for barn og voksne å se og lese.
Da prinsessa skulle på sommerferie til sin pappa, var det jo naturlig at Maja også skulle være med. Maja hadde ingen tøy å skifte med, ingen sted å sove, ingen ting å pynte seg med, så dette måtte jeg jo lave om på.
Ut av forskjellige rester lagde jeg dette til Maja :
 Madrass
Teppe & pute
Skjørt
Kjole
Hårbånd
Perlesmykke (så hun kunne pynte seg til fest)
Pose til å ha all tøjet i (det var selvfølgelig lagt lavendel i posen)
Stedet å sove ble en koffert fra Panduro, som passer akkurat til Maja. Meningen var en ferdig laget koffert, men den kunne vi ikke finne her i Malmø, så jeg endte med å pynte litt på den selv.
Jeg hadde dessverre ikke nok lim, så det ble bare inndersiden som ble pyntet,men tror egentlig ikke det gjorde så mye, hverken for Prinsessa eller for Maja.
Ha en underbar dag alle sammen!
Klem fra Katarina 

4 kommentarer:

  1. Så fantastisk nydeleg Katharina!! Dette må jo vere den beste reiseferiegåva ein kan få. Så snill du er med jenta di. Eg diggar Maja og filosofien bak :) Klem frå Linda

    SvarSlett
  2. Virkelig supersøtt! Så flott utstyr du har laget til Maja. :)

    SvarSlett
  3. Hehe, for en søøt Maja!! :) En slik hadde nok jeg ønsket meg også hvis jeg var en liten jente! :)

    SvarSlett