fredag, juni 24, 2011

Prikker er fint..

Da jeg for en tid tilbake, så denne knelange kjolen ble jeg helt forelsket i den, og ønsket meg en sådan. Dette fortalte jeg min svigermor og hun sa at hun gjerne ville sy den til meg , og her er den sydd ferdig!
Er jeg ikke heldig som har en så flink, og søt svigermor?!
Me like både henne og kjolen! ;-)
  Prikker er så søtt eller hva? Åh, jeg elsker denne kjolen!
Håper dere får en super flott weekend alle sammen
Klem fra Katarina

torsdag, juni 23, 2011

Majas nye hjem...

Velkommen skal du være, Maja !
Prinsessa har den siste tid blitt introdusert til lille Maja i sin barnehage, og til fødselsdagsgave ønsket hun seg bare en slik dukke - å det kunne man jo ikke si nei til...eller hva?
Maja er en liten søt barnefigur som er laget av den svenske barneboksforfatteren og illustratøren Lena Anderson. Maja har som oppgave ,å lære barn om hagen, blomstene, alfabetet, og en hel del annet og Lena Anderson har selv lillustret alle bøkene,med flotte tegninger, som er en fryd for barn og voksne å se og lese.
Da prinsessa skulle på sommerferie til sin pappa, var det jo naturlig at Maja også skulle være med. Maja hadde ingen tøy å skifte med, ingen sted å sove, ingen ting å pynte seg med, så dette måtte jeg jo lave om på.
Ut av forskjellige rester lagde jeg dette til Maja :
 Madrass
Teppe & pute
Skjørt
Kjole
Hårbånd
Perlesmykke (så hun kunne pynte seg til fest)
Pose til å ha all tøjet i (det var selvfølgelig lagt lavendel i posen)
Stedet å sove ble en koffert fra Panduro, som passer akkurat til Maja. Meningen var en ferdig laget koffert, men den kunne vi ikke finne her i Malmø, så jeg endte med å pynte litt på den selv.
Jeg hadde dessverre ikke nok lim, så det ble bare inndersiden som ble pyntet,men tror egentlig ikke det gjorde så mye, hverken for Prinsessa eller for Maja.
Ha en underbar dag alle sammen!
Klem fra Katarina 

fredag, juni 03, 2011

Søte Leila style...

Den fantastisk søte Leila Lindholm kommer med ett nytt bakeprogram i sommer, og jeg gleder meg så utrolig masse! Denne gangen er programmet innspilt i Frankrike ,og nok en gang blir programmene fullspekket av "mumsige" oppskrifter og lekkert interiør... Sukk... :-)
Hvis du (som jeg) ikke får nok av den underbara inspirerende Leila, må du løpe å kjøpe det svenske magasinet - Family Living. I månedens utgave er det en reportasje fra Leilas hjem - å jeg kan bare si, at det hjemmet er super lekkert!!! Jeg er så heldig at jeg abonnerer på bladet her i Sverige , men jeg er sikker på at du i Norge også kan få tak på det, i danmark tror jeg dessverre ikke det gis ut.. :-(
Akkurat som jeg selv vil ha det.. i nyansene blå, beige, hvit og sølv!

Alle bildene er lånt fra Family Living
Ha en koselig fredag alle sammen.
klem fra Katarina
K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com