lørdag, januar 26, 2008

Sommerhusliv


Foto: Frederikke Rambusch

Når det er koldt og det blæser udenfor er det deilig å finne frem noen bilder fra sommeren. Sommerhusliv betyr noe veldig spesielt for meg og det er så typisk dansk som det går an. En stil som er hyllest til det lyse, enkle og at det er plass til små detaljer,men det viktigste av alt er at det er plass til hygge!
Vil du se mer av denne stilen ,vil jeg gjerme anbefale deg noen gode bøger med dansk stil:
Nordlys
Nordliv
Sommerhusliv hele året
av Dorrit Elmquist

13 kommentarer:

 1. Så herlige bilder! Dette var virkelig sommerlig og vakkert. Flott farge på bloggen din nå, den stod jo så godt til bildene.

  Takk for boktips!

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder, har vært her inne flere ganger og sett på alle klesbildene dine,. Jeg må jo bare smile litt for jeg bryr meg overhodet ikke om klær--men så gøy å se hvor mange som gjør det!!
  Håper alt går bra meg deg Katarina, ser at du blir mer og mer dansk for hvert innlegg..Konsonantene dine blir bløtere og bløtere hehehe! Ha en fin lørdagskveld:)

  SvarSlett
 3. hei vennen...Her kommer en gooooo glad-i-deg-klem fra det våte vestland, akkurat nå kledd i slaps...Nyyydelige bilder fra SOMMER...Jeg har en liten drøm jeg, om en langhelg i København når det blir vår og mot sommer.....Det hadde vært kjempegøy, har faktisk ikke vært der-og du som sier det er den beste byen, hihi-så da er det snart på tide:)Ha en deeeeilig søndag med hvilepuls, og en goo start på ny uke.....

  SvarSlett
 4. Det var morsomt - og mit held, at du fandt "indenom" hos mig da du søgte på "Lisbett Wedendahl", Vi har vist "sammenfaldene" smag - og interesser :-)

  SvarSlett
 5. Ahhh, så herlige bilder! Nå lengter jeg jammen etter våren og sommeren!
  Et sånt sommerhus, det hadde vært drømmen!

  Ønsker deg en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 6. Jeg fant en av bøkene du anbefalte på Capris, bokhandel. Sommerhusliv hele året. Fikk den for 133 kr, det må man kalle et røverkjøp! Gleder meg til den kommer i posten. :)

  SvarSlett
 7. Dette var ordentlige go`bilde til å drømme seg helt bort i. Tenk at den årstiden bare er noen bittefå måneder unna :) Kan søren meg kjenne den svalende brisen som går gjennom rommene på bildene.

  Ha en fin kveld i Kjøbenhavn, både du og godjenta :)

  SvarSlett
 8. Tenk å hatt nå sånt, det hadde vært drømmen ja:)

  SvarSlett
 9. Hei. Lenge siden sist. Jeg tror vi tar et stk sommerhus, ja. Tenk så deilig å tasse med bare føtter, iført nattkjole og med en stor kopp te, mens det er tidlig og alle sover. Tittende utover havet, og bare være til. Og vips var jeg tilbake i en vinter uten snø, med regn og vind og mørkt og trist. Men sommeren venter i det fjerne. Hadde tenkt å spørre deg om noen gode interiørbutikker i København, for en av mine ansatte skal på jentetur, og hun har ikke vært der før. Ser lenger ned her at KIRK kan være noe å legge turen innom.
  Ellers håper jeg det er bra med deg og tulla. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 10. Lov å drømme, ja! ;0) Hun liker nok det litt lyse og landlige, men også klassiskt og tidløst. Det er snart tre år siden jeg var der sist, og ramlet egentlig over flere. Men ettersom jeg har så dårlig innebygget GPS, så husker jo ikke jeg hvor jeg har vært!

  SvarSlett
 11. Nydelige bilder!! Noe anderledes enn de sommerhusene som er til leie!!! Men stooortrives i Danmark vi da!! Vurderer nå å ta en vår tur til København, så hvis du har tips om grei overnatting til en familie på 5 er det bare å si fra!!!
  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 12. Hello Katarina,
  through Google I found your post about 'Sommerhusliv'. I'm desperately searching for both Elmquist-books:
  1) Sommerhusliv hele året
  2) Sommerstemninger fra klassiske danske badehoteller.
  I cannot find them anymore in Germany as they are translated, but were sold immediately. Author Elmquist is very popular. I do have other Elmquist-books. I wrote even to herself in Denmark, but I never received an answer from her.
  Could you help me please and let me know if those books are still available in your country? Thank you so much for that.
  Good evening. I'll be back here! :)
  Marjolijn (Belgium)

  SvarSlett