tirsdag, februar 19, 2008

Liberty stoff

Vet jeg har nevnt denne butikken før, men nå bestilte jeg stoff for første gang der. Å gjett om jeg er fornøyd! Det var 1 dag leveringstid og stoffene var lekkert smakfult innpakket!Ovenfor ser dere de stoffene jeg bestilte.. o,25 m ble det av hver denne gang.. Må jo venne meg til kvaliteten og ikke minst til alle de mønstrene:-)
Tusen takk for alle de flotte kommentarene jeg har fått angående skoene. Koselig at dere likte dem og ikke minst blir inspirert. :-)
Some new fabrics from a great danish webshop :-)

7 kommentarer:

 1. Åh, disse stoffene likte jeg virkelig! Ser jo ut som en blomstereng, jo. :) Minner meg også om et skjørt jeg hadde som lita. Skulle gjerne bestilt derfra, men ser det er en dansk butikk, det blir så dyrt til Norge. Søtt det du har gjort med skoene. :) -takk for gode ord hos meg!

  SvarSlett
 2. ååå..dette var sommerlige stoffer. Lengter etter sommer...lenge siden sist!
  Ser du har fått ny hårsveis (kanskje det er en stund siden...) kledde den iallefall, du så så sommerlig ut :) Det er vel deilige vårfornemmelser i København. Håper du koser deg!

  SvarSlett
 3. hei vennen:) Du har jo peiling på å bare trikse og mikse litt du vet du; man tar det man har; og VIPS så har man lekre sko og kreasjoner som ingen andre har:)

  Har begynt å leke med tanken om en langhelg i København i slutten av mai/begynnelsen av juni. Må ordne litt reiseflge først, også ahr jeg familie i Kibæk, Jylland-håper å kunne møte noen av dem samtidig-og kanskje deg? Det hadde vært kjempekoselig....

  Ønsker deg gode dager, vennen. Klem

  SvarSlett
 4. Ohhhh I love these fabrics, but they are sooo expensive:(( You ordered lovely ones!!! Is this the new collection? What will you sew I thing they would look sooo sweet on your daughter:).....Have a nice week.. hilsen *Marie*

  SvarSlett
 5. Herlige stoffer....åh, det er så deilig å motta en sånn bestilling...bare glede seg til å bruke stoffene...blir artig å se hva for noe fint du lager:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Det var mange fine Liberty stoff! Gleder meg til å se hva du skal sy av de :-) Håper alt står bra til med deg og prinsessa!

  SvarSlett
 7. søte stoffer. Det blir spennende å se hva du tenker å lage av dem. Ha en fin helg, Katarina!
  Klem.

  SvarSlett