tirsdag, mai 20, 2008

Sweet Memories - ny nettbutikk

Foto: Sweet Memories Layout: Katarina Trzaska

Det er virkelig blitt mange herlige nettbutikker i Norge nå, og ja,de kan virkelig nå konkurere med de danske vil jeg påstå. Det som er så utrolig bra med de norske, er at de tar for seg det beste av det beste,noe som jeg synes er super flott.Jeg blir av og til litt misunderlig over utvalge dere har nå i Norge, jenter!
En ny norsk nettbutikk som har kommet heter

Denne butikken selger de mange spennende ting fra blant annet Cath Kidston,Mini Labo, Nesti Dante m.m og ikke minst mitt favoritt te merke NO.1 Pukka Herbs & favorittene er:

 • LOVE (Min allround)


 • PLEASURE (har en fantastisk god smak av sjokolade, et virkelig godt alternativ når man må bare ha sjokolade..)


 • HARMONISE

Jeg vil nesten garantere at når dere har først smakt teen og ikke minst blitt vant til den rene smaken så vil dere elske den. Dette er virkelig ingen dårlig Lipton eller annen billig aromatisert te... Denne smaker te og den er 100 % økologisk (huff, nå får jeg sikkert Lipton på nakken..kniiis)

3 kommentarer:

 1. Gøy med nye nettbutikker:) Var i Køben forrige helg (som jeg ser at du bor i og er bare ørlitte misunnlig på, hehe) og der var det jo SÅÅÅ mange fine butikker.. (som var stengt i pinsen dessverre!!)Får nøye meg med de på nett ser det ut for.. Hane fortsatt super dag.. Thea:)

  SvarSlett
 2. Så koselig blogg! Her kjem eg nok tilbake på besøk:)

  SvarSlett
 3. Tusen tusen takk for gode forslag angående nettbutikk.

  Her er en jeg nettopp har handlet på. Kjøpte et sånt massasjeapprat for huden og sånn appelsinhud og for å øke blodsirkulasjonen. Var en kjempegod pris der.. Kjempegod julegave ide til sin mor eller bestevenninne. Navnet på den er www.gohandel.no

  Skal prøve den teen som nevnes her.

  Denne bloggen vil jeg komme tilbake til. kjempekoslig.

  Hilsen Randi

  SvarSlett