onsdag, januar 28, 2009

Københavnshopping - "Stræde"

Mine tips fra København har blitt veldig populære og her kommer det ett nytt innlegg for dere som har ventet..
Når man er turist i København ,så er det lett å bli gående på Strøget i alle de "vanlige" og ikke minst kjedelige kjedebutikkene,men prøv noe annet og gå i det vi kalder for "Stræde".Stræde ligger i parallell gaten til Strøget ,og starter på Amagertorv.
Grønlykke har to fantastisk flotte butikker i Stræde ,med anderledes nips og ting. Masse flotte ting kan kjøpes her og ikke minst lekkert stoff - men det er forholdsvis dyrt og du kan spare penger ved å gå andre steder for å kjøpe noen av de samme ting.

Wettergren & Wettergren er en elegant butikk med tøj og utrolig flotte smykker. Her redesignes tøj og mange kjente shopper her. Mange flotte basis ting. Forholdsvis i den høye prisklasse.

Créme de la Créme a la Edgar er enhver mors sin drømmebutikk.Her finder du masse lekkert tøj og utstyr til barnet og lekkert tøj til deg selv:-) Absolutt verdt å ta seg en tur hit :-)Dyrt,men lekkert:-)
Rett ovenfor butikken ligger min yndlings interiørbutikk KIRK..Herlige ting i fargene sort/sølv/natur til overkommelige priser.

Hvis du er sulten og har lyst på noe lett,vil jeg anbefale denne lille sandwich baren - Thomas Sandwich Bar. Her får du en lekker sandwich laget på surdeig og bagt i stenovn for ca 50 kr og du kan velge i mellom 8 forskjellige. Proppfyllt med lekre friske grønnsaker :-)Mmmmm..Å du..du kan selvfølgelig kjøpe en go' caffelatte her også ;-)

Liebe er en søt butikk med masse flotte keramikkting i de skjønneste pastellfarger,med litt retro præg over sig , laget av Susan Liebe. Her kan du også finde noe lekkert tøj til babyen eller noen puter til din stue :-)

Pottemager Erik Bendtsen laver hånddrejde potter og de er bare lekre.Mange super flotte og spesielle ting, som du må bare ha..I allefall jeg ;-) Kjøpte noe av min julepynt der. Utrolig god service og en veldig personlig butikk.

Vis du går fra Strædet og til venstre kommer du til Vandkunsten på din høyre side. Her ligger min favorittgarn butikk,Sommerfuglen. Der har masse forskjellige garnmerker bla. Debbie Bliss og masse ting som man bare må ha..men som man egentlig ikke trenger..kniiis....De har også en del syutstyr i retroforpakninger..Me like:-)

7 kommentarer:

 1. Kjenner at det rykker i Shopping-genene... Skulle fått til en tur snart...
  Håper det er bra med dere:)

  SvarSlett
 2. Å nå ville jeg reist på en jenteshopping tur til herlige Køben ! : )

  SvarSlett
 3. Ja, Strædet er virkelig creme de la creme. Jeg kommer næsten kun dér og i andre småstræder når jeg er inde i byen. Strøget er skrækkeligt efter min mening:-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for herlige tips! Jeg skal innom alle stedene! Elsker bloggen din.

  Hilsen Caroline :)

  SvarSlett
 5. Helloen!
  Så artig at du ramla innom sia mi :) Æ har bare holdt på med blogginga i to uke nu, og e ganske så fersk på området. Derfor har æ ikke publisert "nyheten" om det ennu ;)
  Vi skal jo pusse opp hele leiligheta og man finn jo utrulig mye inspirasjon på NIB. Du vil forhåpenligvis ikke kjenne dæ igjen i leiligheta når vi e ferdige ;)
  Koss`n glans e det du har brukt i leiligheta di?
  Klem Linda

  SvarSlett
 6. Hei og takk for fine tips! Første gang jeg er innom bloggen din, den er flott! Hege

  SvarSlett
 7. It's my dream to visit Copenhagen. I am going to keep this article on file - just in case!

  SvarSlett