søndag, januar 04, 2009

Så er juleferien over

I år investerte jeg i 3 litt dyre julepyntfigurer ,for jeg syns det er bedre med få og dyre, enn med mange og billige plastikkfigurer. Dessuten er det jo sjovt hvis prinsessa kan arve dem når hun blir stor. Denne fluesoppen er av glass og er en av de 3 julefigurene jeg har kjøpt.
Julen 2008 ble fejret her nede i vakre København. Vi brukte dagene på å være ute,på cafeer,ja bare endelig ha tid til hverandre. Vår by er bare så utrolig vakker,uansett om det er vinter eller sommer, og ja,jeg tror jeg er IN LOVE with my city;-)


SALE - SALE - SALE !

Så har jeg også fått handlet på salg og dette er noen av de få tingene jeg har kjøpt.. DAY tunika, Part Two halskjede og skjerf...Me like ;-)

Malene Birger måtte også være med meg hjem.Hver vinter kjøper jeg en strikk genser fra denne damen og jeg har så stor glede av den hele året! Denne er kort ærmet med mange ekstravagante perler og tøffe detaljer

Jeg har dessverre ikke råd til en Rika taske,så da var denne Part two tasken ett godt alternativ :-) Lekkert,mykt skinn med stjerner :-)
Ha en fantastisk fin uke alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Du har en utsøkt smak, Katarina. :) Tror du er ei ekte byjente. ;) Super veske og lekre klær. :) Falt for fluesoppen også!

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere har hatt en flott juleferie, deilig å ha masse TID:) Nydelig julepynt og masse stilig du har fått kjøpt deg! Og skjønner veldig godt at du er forelsket i byen din, du er ikke den eneste, men du er så heldig å bo der da:D

  klem

  SvarSlett
 3. Rigtig glædelig nytår til dig katarina, og også til den lille prinsesse :-)
  Ser i rigtig har hygget jer. Jeg også elsker KBH, det er bare alt for sjældent jeg kommer der. (2,5 timers kørsel, og en svindyr broafgift).

  Klem fra jylland,
  Maria.

  SvarSlett
 4. VENNEN!:) Tusen takk for klemmen og gode ord; det er lagret i hjertet mitt alt sammen:)

  Også har jeg begynt å leke med tanken om noen dager hos dere. Vet ikke helt når enda- enten en vårtur i mars- eller en tur i mai-(men det er litt lenge til syns jeg....)Skal i konfirmasjon niende mai til yngste fetteren i danmark- Kibæk- så da kan jeg jo reise videre til deg, evt....Men tenker på det, også gir ejg en lyd når jeg vet nærmere:)

  Smasssk

  SvarSlett
 5. Heihei, og godt nyttår til deg og lille prinsessa:)
  Så gøy med salg, og du har jo funnet deg noen ordentlige godbiter da!!
  Ser ut som dere har hatt en herlig juleferie:)
  KLEM!

  SvarSlett
 6. Så fine bilder, jenta di så ut som et skikkelig sjarmtroll:)

  SvarSlett