fredag, april 24, 2009

Koselig kjøkken..

Drømmen om en egen leilighet er stor og må nok vente enda i noen år,men inntil da så kan man jo drømme seg bort. Herlig kjøkken er en av tingene drømmeleiligheta skal ha og en stor altan,hvor man kan dyrke all mulig blomster og grønnsaker enda man bor midt i byen.
Dette kjøkkene måtte jeg bare vise dere. En stor inspirasjon for meg og mine drømme. Kanskje litt utradisjonell,men er det ikke koselig?
Smeg kjøleskap er svindyrt,men lekkert er det og det kan fås i så mange farver. Dette herlige turkisgrønne var bare lovely.
I byen er det nok rett uvanlig å ha brendeovn på kjøkkenet,men ser det ikke utrolig koselig ut?Kunne godt ha tenkt meg å sittet ved siden av den en kald vinter dag med en god bok og en mega stor kopp kakao,med krem selvfølgelig:-)
Litt retro stemning er det i dette kjøkkenet.Det er valgt duse farger noe som gjør inntrykket stilfullt og behagelig.
Ha en god fredagskveld alle sammen:-)

4 kommentarer:

 1. Tak, tak, god fredagskveld og weekend til dig også i KBH.
  Solen stråler, og da kan man ikke andet end være i godt humør.

  Tak for din kommentar. Jeg er enig i at KerneSund er overdrevet. Der er gode intentioner der efter min mening, men jeg tror det kan være farligt og direkte sundhedsskadelig at leve fuldt efter de teorier. har også været oppe i medierne husker jeg.
  Men alt med måde, og det er netop min pointe :-)
  Fit Living har jeg læst et par gange. Jeg bruger meget I Form´s hjemmeside til inspiration.
  Det er da helt utrolig det du skrev med boucuttet.... Så er vedkommende personer godtnok for nærtagende.
  Fortsæt du at skrive lige præcis det du vil. Det er jo det der viser du rent faktisk er et menneske med egne meninger og holdninger :-)

  Nyddd nu solen :-)

  KH Maria.

  SvarSlett
 2. Det kjøkkenet var akkurat i min smak. Liker så godt "støpte" kjøkkenbenker og hyller. Synes det er skikkelig røft:)

  Maya

  SvarSlett
 3. God fredag til deg også. Håper du får en fin helg i "kongens by". Kjøkknet du viser er veldig fint. Synes det var så fint det at kjøleskapete står oppå en murt sokkel. SMEG kjøleskap er høyt på ønskelisten hos meg også.... vakkert og flott.

  SvarSlett
 4. D er d fineste kjøleskapet jeg vet om og i den fineste fargen! Neste gang skal jeg ha d:) !

  SvarSlett