fredag, juni 11, 2010

Utrolig vakkert sted

En gang for mange,mange år siden leste jeg en artikkel i damebladet KK om stedet Mölle i Höganäs Kommunei Sverige. Jeg ble så forelsket i stedet og bildene, og drømte om å komme dit en gang. Artikkelen tok jeg vare på,men en dag forsvant den,og jeg kunne ikke lengre huske hva stedet het og hvor det var igjen,til jeg en dag så en lille notis i ett annet blad og siden da, så har jeg aldri glemt navnet på denne lille byen eller hvor den lå.
Forrige weekend fikk jeg endelig besøke stedet sammens med kjæresten og prinsessa, og jeg må virkelig si at jeg falt pladask. Stedet har en utrolig sjarme, med masse flotte hus og en utrolig herlig stemning. Det er så utrolig masse flott hus der,hager, koselige mennensker og nydelig mat og det beste av alt er at det ligger bare 1 t  fra Malmø ( 1 1/2 t fra København)og det er jo overkommelig.
Mölle har tidligere vært et rekreasjonssted for folk fra hele Europa, spesielt fra Tyskland, og med sin flotte natur og sin avslappende stemning, var det mange udenlandske som bosatte seg her. Dette ses igjen på stilarten på de forskjellige hus. Villa Italienborg er ett av de mest berømte husene i Mölle og ble bygd av en skrothandler i 1910.

Hvis du vil bo i Mölle kan jeg virkelig anbefale Hotell Kullaberg, som er ett fantastisk fint hotell med utrolig flotte rom. Var å så selv på flere av dem, og de er bare så gjennomført. Servicen på hotellet er meget god.
Andre steder du kan sjekke ut er :
I dag tar jeg å prinsessa en velfortjent dag fri fra barnehage og arbejde. Det regner her i dag,så det blir nok litt kos innenfor, med spill og kakao..
Ha en deilig weekend alle sammen.
Klem fra Katarina

9 kommentarer:

 1. Åhh, der så det fantastisk ut! Og så ROSA hus, det kunne jeg veldig gjerne tenkt meg selv! (men tror ikke naboene her hadde synes det var like lekkert..) Takk for tips til flott sted, det skal jeg huske!

  Ha en god helg! :)
  Mvh fru Perez

  SvarSlett
 2. Fantastisk sjarmerande idyll! Takk for titten! :)

  SvarSlett
 3. Det ser ut som et unikt sted, skikkelig idyllisk! Gøy at du fikk komme deg dit og se stedet med egne øyne. Ha en koselig dag sammen med datteren din =)

  SvarSlett
 4. Takk for at du deler reisetips. Det stedet der så helt nydelig ut. Vi er jo i nærheten i sommer, så hvis vi har penger og anledning har jeg lyst til å dra dit. Mine prinsesser ville jo besvimt hvis de så et rosa hus.

  SvarSlett
 5. Du er en ordentlig livsnyter, gode venn!! HAr du fått mailen min? Vil ikke mase altså, bare lurte med tanke på om du har lyst på besøk i sommer....:) Fredagsklem!

  SvarSlett
 6. hi, i ended into your beautiful blogg..looks really pretty and sweet.. <3
  have a great summer day!=) -Laura

  SvarSlett
 7. Takk for et fantastisk tips. Dette fristet virkelig! Hege

  SvarSlett
 8. Hei.
  Helt enig med deg, det er et skikkelig nydelig sted. Kjørte tilfeldigvis innom der sist vi var på vei hjem fra København.
  Ha en fortsatt fin dag!
  Klem Linda

  SvarSlett
 9. Så kjempekoselig ut !!
  Rosa hus :-)
  jeg ble også fristet til å reise innom der i sommerferien :-)

  SvarSlett