søndag, mai 30, 2010

Sommerhus


I dag hadde jeg meg en liten runde på nettet for å se etter litt sommerhus inspirasjon. Jeg fant mange lekre sommerhus , ja blant annet dette huset fra 1877.
Huset er i super god stand og har alt ett sommerhus trenger -  sjarme, perfekt beliggenhet, stor have med gamle frukt trær og egen badebro.
Huset ligger i Ålsgårde og er ett trehus på 151 kvm ,med 5 værelser og 3,3 mål. Prisen er på 14,8 mill danske. Jeg  må si at jeg kunne godt ha tenkt meg det. Tenk deg å sitte her i vinduskarmen å drikke en latte, se på barna springer rundt i hagen og bare nyte livet - det er gratis å drømme og deilig er det også .:-)
I aften holder jeg på å sy gardiner til mitt soveværelse. Det er jammen på tide da jeg ikke har haft det før, og stilen jeg satser på, er dansk sommerhusstil med striper og roser...:-)
Håper dere alle har hatt en super deilig weekend og jeg sender dere alle en kjempe god klem.
Hilsen Katarina

6 kommentarer:

 1. Heldigvis er det gratis at drømme, og jeg gør det tit og ofte. Det her sommerhus kunne jeg f.eks sagten drømme lidt om ;)
  Kh Birthe

  SvarSlett
 2. Åh så masse fin sommer inspirasjon!!
  Ikke glem vår Stylesnob giveaway på Scandinavian Chic i dag:)
  Rikke

  SvarSlett
 3. Hei du! Kom over bloggen din nå. Jippi! Her vard et mye fint! Skal kose meg litt her inne nå. Lagt deg til i listen min på min blogg.

  Ha en fin dag der nede!
  Anine

  SvarSlett
 4. Hei herlige vennen!!!
  Har sendt deg en mail:)

  KLEMM!!

  SvarSlett
 5. Herlig sommerhus! Vi skal leie et i Juelsminde i juni. Vet du forresten om noen interessante interiørbutikker på Øst-Jylland? Eller vet du hvor jeg kan søke for å finne det?

  Ha det fint!

  :) Hilsen Unn

  SvarSlett