fredag, oktober 01, 2010

Kosetid ♥ kvalitetstid

Så er det endelig weekend igjen, og vi skal bruke helgen til masse kos og familiehygge. Vi tjuv startet weekenden i går, med en tur på nytt - one and only -Cupcake sted - Agnes Cupcakes i Køpenhavn...Mums, sier jeg bare! Se på Katarina's Copenhagen for mer info .

 I dag fikk Prinsessen min hull i ørene. Ingen gråt, men bare ett kjempe stort stolt smil,og mammaen er så stolt! Håper det går bra og at hun får masse glede av det.
Måtte kjøpe meg det svensk Mama i dag - herlig med litt inspirasjon og herlig med ett mama blad, som ikke kun handler om bleer og baby mat,men om masse annet spennende. Å det beste av alt, at det er tykt med masse lesestoff! I denne utgave kan man lese ett intervju med Leila Lindholm og hun kommer forresten med ett nytt Tv-program på TV4+ som heter "Leilas homedelivery".Programmet har premiere i november.
Klemmer kommer fra Katarina

3 kommentarer:

 1. Heisann! Der er du jo igjen. Guri, så like du og din datter er.... lige søde begge to!!!! Ønsker dere en flott weekend, og takk for tips om Cupcake sted i Køben. Bør vel besøkes neste gang jeg er der.

  SvarSlett
 2. Sukk, Ida er bare så søt da!! Flinke jenta og såå stolt da!
  Hærlig å se et nytt innlegg på bloggen din igjen!
  Savner deg masse, masse!!! Stooor klem !

  SvarSlett
 3. congratulations on her ears they look so sweet. that magazines looks like its full of good articles!

  SvarSlett