tirsdag, september 18, 2007

Danske bøger

I dag fikk jeg lyst til å anbefale dere 2 danskebøger..
ISBN: 9788702053937
Denne boken er bare helt nydelig og den må jeg bare ha en dag! Den tar for seg 8 boliger,som er presentert på en utrolig smukk og elegant måte. Masse flotte bilder og flotte detaljer.

ISBN:8756782373
Så er oppfølgeren til Sy & Strik til Børn 4-10 år kommet. Masse nydelie ting å sy og strikke og vil sikkert være en favoritt for alle sy glade.
I want to recomend this two lovely danish books. The first one NORDLIV is a book about danish homes and the second one , SY & STRIK is about sewing and knitting to children 0-3 years.

6 kommentarer:

 1. Hi katarina!
  I have sent you two emails. Looking forward to your reply!
  Kind regards
  Rose

  SvarSlett
 2. Hej
  En lille hilsen herfra
  Helt utroligt fine billeder du har vist i bloggen på det sidste. Håber du har det godt.

  SvarSlett
 3. åhh..såg kjempespennande ut begge bøkene! Nydeleg lyst og fint i interiørboka og strikkebøker får eg aldri nok av ;o) Ha ei fin helg, Katarina!

  SvarSlett
 4. Den boka kunne jeg godt tenke meg, det så riktig lekkert ut, rent og pent, det liker jeg. Får nok kikke etter den rundt omkring. Håper du har det bra, en stor klem fra Mona.

  SvarSlett
 5. Så fine bøker, de er nok midt i blinken for deg ja. Snart er det helg igjen :) Håper du har det godt. Klem

  SvarSlett
 6. Heia Katarina! Den boken "Nordliv" så jeg på igår da jag var i bokhandelen, og den så veldig fin ut. Alikevel kjøpte jeg den ikke (hadde nok handlet masse annet...) Jeg har to bøker av de samme jentene, og ønsker meg også denne. Det får bli neste gang...

  SvarSlett