søndag, september 16, 2007

Flotte ting..


Foto: Tine K Home
Mmm..Jeg har hatt en inspirasjonsrunde i kveld og denne gang var jeg innom Tine K Home.

Som dere sikkert har skjønt, elsker jeg blandingen av det orientalske,det franske og den litt rå vintage factory stilen.. :-)
Tusen takk for alle de koselige kommentarene jeg fikk i forrige innlegg. Det varmer at det er så mye omtanke blandt dere. Tusen,tusen takk! Ønsker dere også en super fin uke. KLEM

8 kommentarer:

 1. Hei på deg Katarina, skulle så gjerne hatt det lekre store skapet. I mitt nye kjøkken nå er det maaaange skuffer og lite skap, har alltid hatt masse kjøkkenskap, så det savner jeg. Derfor, skap er hjertelig velkomne hos meg. Har et par gamle dører som har hørt til det gamle kjøkkenet som sto i dette huset, tenkte jeg skulle få en snekker til å lage et skap og har bruke dørene til. Håper det står bra til med deg, tenker på deg vet du. Ha en så fin uke som du klarer å ha, en stor klem fra Mona.

  SvarSlett
 2. Hei Katarina,
  Ser at det er lagt igjen noen kommentarer hos deg, men finner ikke innlegget som er blitt skrevet. Har skjønt at det er noe trist som har skjedd og at du har blitt syk? Vet ikke helt hva det er men ser noen ord om kreft. Dette er jo veldig triste nyheter, hvis jeg har forstått det riktig. Håper du har nok venner og familie rundt deg nå som kan ta godt vare på deg i denne vanskelige tiden. Ja, det er kjempeviktig. Sender deg alle mine ønskninger om at alt vil ordne seg og at du vil føle deg både bra og trygg igjen. Varm klem fra Aina

  SvarSlett
 3. Hei, så mange fine inspirasjon bilder :-)
  En stor klem til deg :-)

  SvarSlett
 4. Kjære deg:) Tenkte på deg i går, og tenkte også at jeg skulle logge inn for å gi deg en klem, men da gjør jeg det nå i steden....Så her kommer det en go kleemmmmmm:) Ønsker deg så gode dager som overhodet mulig,og masssse glede-og nye krefter midt i en sikkert krevende hverdag.....Jeg HEIER på DEG!!!!
  Elisabeth

  SvarSlett
 5. your blog is absolutely stunning. I am going to link you:-)

  SvarSlett
 6. Du er bare så gode du, Kastarina. Masse klemmer til deg:O)

  SvarSlett
 7. Hei igjen:) Tenker på deg rett som det er,tror jeg har En som kan minne meg om det når du kanskje trenger en klem. Det livet her er ikke bare bare for oss innimellom- det rommer liksom så mye av alt-som vi liksom bare må møte uahengig av hva vi føler rundt det som skjer med oss. Husk at det er veldig lov å kjenne på de vanskelige følelsene som kanskje dukker opp. For meg har de følelsene blitt like viktige som de gode...Beundringsverig av deg å være så åpen og sterk rundt det du opplever-husk at styrke virkelig er å ta imot svakheten vi alle kjenner innimellom....Gud velsigne deg med fred og nye krefter):
  Klem

  SvarSlett
 8. Nydeleg interiør du viser!! bildene gjev verkeleg inspirasjon :o) håpar det går fint med deg, Katarina!

  SvarSlett