torsdag, september 04, 2008

Husker dere disse?

Da jeg var liten så elsket jeg historiene til forfatteren Janosch..og jeg elsker dem stadigvekk.De er så barnslig,fantasifulle og de har en mening.
Når jeg ser disse bildene skulle jeg bare ønske Bjørnen kunne komme å fortelle noen historier igjen på sin sjarmerende dialekt,for da hadde jeg nok sett barne-tv sammens med prinsessa.


Flere av de tegningene inspirerte meg da jeg var liten til å tegne min egen dyreverden -skilpadder som gikk på to,med stokk og sekk på ryggen..Ja alt mulig merkelig. Min mor var vist veldig imponert over min fantasi da jeg var liten,for jeg har fått høre mange historier fra Katarinas tegne "fantasi"verden og gøy er det..bare fantasien kunne komme tilbake..:-)

20 kommentarer:

 1. Kan ikke si at jeg husker denne!!!kanskje du er litt eldre enn meg.....;)
  Det jeg egentlig skulle si, er at jeg synes du er utrolig søt på profilbildet ditt. Du ser ut som ei skikkelig trivelig jente;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Å ja, nå fikk jeg skikkelig flashback til barndommen :)
  Husker best Tigern som måtte på sjukehus for han hadde fått ei skeiv stripe... Hildegunn Riise som snakker er ifra samme sted som mamma, utrolig koselig dialekt!!!
  Ha en flott kveld
  *Siv*

  SvarSlett
 3. hei vennen min:) jeg er heeeelt enig med deg, syns de historiene var helt til å bli helt oppslukt av.....Syns det var så dramatisk jeg; da tiger og Bjørnen la ut på spasertur "HEILT TE PANAMA".....For det hørtes jo så veldig langt ut; og selv i dag virker det i lengste laget-hehehe....
  Tenker på de to prinsessene i andre enden her; ønsker dere gode dager, solstråler som varmer ansiktet, kvalitetstid, og massemassemasse OVERSSKUDD til mamma`n som er VELDIG dyrebar....


  Og du; jeg blåser magisk eventyrstøv på deg.....Catch...:)

  SvarSlett
 4. det var så gøy:) mye kjekkere barnetv "før i tiden";) ser de har litt fra jeg var liten på super-tv på nrk på dagtid.

  SvarSlett
 5. må foresten si mg enig med bak en sky og profil-bildet:)

  SvarSlett
 6. Ååååå så koslie minner dette var!
  Nydelig barne-tv dette...

  SvarSlett
 7. "Den vesle bjørnen og den vesle tigeren som skulle på tur til drøymelandet Panama..." Enig, herlige historier og gode minner :)

  SvarSlett
 8. hei igjen vennen:) Har pakken kommet frem?

  SvarSlett
 9. Åhh ja! Den der husker jeg. Var helt herlig! Hadde vært nostalgisk å se igjen den... Forundrer meg ikke om den finnes på youtube da.. mye gammel barne-TV der..

  SvarSlett
 10. Umiddelbart synes jeg ikke jeg kender den, men har jo heller ikke set norsk barnetv som barn, hi hi.
  Nu ser min datter ofte BÅDE den på dansk tv, og derefter den på NRK.
  Da jeg var barn var det "Bamse & Kylling", og "Anna & Lotte" der bare var sagen. Det synes jeg faktisk stadig er ret godt, altså for børn, hi hi. Jeg sætter mig ikke selv og ser det ;-)

  Og fantasi... Jeg tror du har masser af fantasi. Det er i hvert fald flotte ting du har vist engang imellem du har lavet selv. Husker på de smykker du lavede, de var virkelig flotte.

  Knus Maria

  SvarSlett
 11. Katarina kunne du hjelpe meg med noe? Lurer på hvilken versjon din Goggle Gadget er? Translation..
  Skulle så gjerne få lagt en av disse til på min egen side, for oversettingen tar uendelig lang tid!

  Ha en riktig hyggelig kveld!
  Klem Aina

  SvarSlett
 12. Hahaha...dem huske æ godt ja, superkoselig barnetv og herlig fortellerstemme:)

  SvarSlett
 13. Ja husker tigeren og bjørnen som gikk på barne tv, var skikkelig koselig program, å med den fortellerstemmen. Skulle ønske de kunne vist den igjen på tv.
  Foresten, inspirerende blogg du har =)
  Maria

  SvarSlett
 14. "Panama er landet vi drøymer om" sa den vesle Tigeren "der luktar det bananar frå ende til annan!"

  Elsker den vesle bjørnen og den vesle tigeren og tigeranda! Må sjekke med en gang om det ligger noen klipp ute på Youtube... :)

  SvarSlett
 15. Det ligger noen awarder til deg inne hos meg
  ;-)

  SvarSlett
 16. Den vesle tigaren si stemme er det jeg husker :) Koselig med litt mimring. Du finner noen awarder inne hos meg også om du har lysst til å ta de med deg videre :) Klem fra virre

  SvarSlett
 17. Hei igjen :) tenkte bare jeg skulle stikke innom å svare på spm du hadde angående den derre leira. Jeg bestilte den fra Panduro :) Lykke til med jakten! God Helg

  SvarSlett
 18. Hei, det var et koselig gjensyn. jeg husker også den nynorske forteller stemmen, men husker ikke hvem det var :o)
  Jeg kan ikke si at jeg har imponert noen med min fantasi :o)
  Ha en fin helg

  SvarSlett
 19. Glemte å si at du har fantastiske bilder og tekster på bloggen din. københavn er den herligste byen i verden :o)
  I'll be back, har linket deg :o)

  SvarSlett
 20. Ja!!!!! Jeg elsket disse dyrene, og er glad i dem fremdeles. Lillemalien får akkurat nå Tigern og Bjørnen som får sykkel som godnatthistorie hver kveld. Jeg leser med stor innlevelse på dialket, noe som går ganske greit da jeg har bodd endel år i Hardanger (men det er uten publikum altså, hehe ) God helg!!!

  SvarSlett