søndag, september 21, 2008

Weekenden er over...

Du store for en deilig weekend det har vært,enda det har vært en jobbweekend. Jeg har fått gjort masse sammen med prinsessa, baka,starta på hobbyting,ja bare nydt de fritimene jeg hadde til rådighet.

I dag startet dagen med at prinsessa kom å sa- mor,det er frokost...Åh,for en skjønn morgen..Spiste en herlig frokost og etterpå dro vi til langlinje og det ble både en tur til Kafferiet og på NoaNoa outleten :-):-)
I eftermiddag støvsuget prinsessa, mens jeg holdt på å lage middag og gjett hva vi spiste...Tror nok ikke du kan gjette det nei,for her blev det servert kenguru!! Ja,du leste rett! Mens mange tusen familier i Norge spiser vilt, sånn som elg eller kanskje rådyr,ja så spiser vi i Danmark -Kenguru.Åh,hvor teit det høres ut,men det er faktisk lettere å skaffe seg "eksotisk" kjøtt her enn det er å skaffe seg almindelig vilt,så nyt elgsteiken folkens. Det skal sies at kenguruen smakte fortreffelig da,med kantarellstuing,rotgrønnskaker og nye kartofler...mmmm..:-)
Vi fikk også kjøpt oss to planter i dag en hortensia og en orkide for 20 kr totalt..Det var lukkesalg hos blomsterhandleren så ett kupp har vi nok gjort.:-)
Kanelsnurrer blev bakt også ,både i muffinsforme og på plate så nå skal de nytes til en kopp varm te og en god film. Å dere..jeg har startet å strikke på noe,så hobbyting er det også blitt tid til:-):-)"stolt"!

Ha en fortreffelig uke alle sammen! Stor klem fra København ;-)

4 kommentarer:

 1. Kenguru....
  Hørtes spennende ut!
  Dere vet å hygge dere.
  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 2. Det høyrest ut som om du har hatt ei skikkelig bra helg! Håpar den kommande veka blir bra også.
  Det er så koselig å besøke bloggen din!

  SvarSlett
 3. For en herlig helg dere har hatt! Synes du har en flott blogg og et nydelig hjem, og du bor i min favorittby :) Hadde et deilig 12 dagers opphold i juni i forbindelse med et kurs på KU, og får en liten gjenvisitt i Frederiksberg nå i oktober - gleder meg masse! Blir ikke mye tid til shopping da, men håper iallefall å komme meg innom Søstrene grene og Grøn lykke, samt en herlig liten perle i Falkoner allé som jeg ikke husker navnet på :) Ha en strålende uke!

  SvarSlett
 4. Så herlig og avslappende helg dere har hatt da. Vi har malt vi...Det er også litt morsomt!

  SvarSlett