tirsdag, september 16, 2008

Jeg er tilbake

Mye som skjer her fortiden og med lite energi tilovers blir det ikke gjort så mye, men i eftermiddag fikk jeg dog gjort litt og vasket rundt i hele leiligheten,pyntet å stæsjet:-) Deiligt:-)
I kveld har jeg satt opp noen lykter, en hylle og klippet ut bilder til noen sorte rammer jeg har, som jeg skal pynte hyllen med.Det var litt av et arbeid det å finne bilder,men da jeg kom over en motereportasje i Costume som jeg likte godt, var det hele i gang:-)

Her ser dere det ferdig resultatet med lykter,rammer og hylle fra Ikea. Lyktene vurderer jeg å spraye sølv,men skal se det enda litt an..

Bildene som jeg har satt i er i fra forskellige motereportasjer fra Costume,Eurowoman og et gammelt Red magasin.

Vil også si tusen takk for de søte kommentarene dere har lagt igjen og ikke minst så var det kjempe koselig å få høre skryt av "profilbilde" som jeg hadde tidligere.

9 kommentarer:

 1. Så lekkre bilder!!!Ble helt fasinert av talbjelkene på det første bildet. Drømmen må være en loftsleilighet!Smart tips det med bildene. Jeg gjorde det sammen for en stund siden, men nå har jeg skiftet de ut. Blir så fort lei. Rammene blir fort skiftet på!!

  Ha En god onsdagmorgen. Nå skal jeg på jobb!!!
  Hei og hopp!!
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Hei,

  Takk for hyggelig kommentar på Bloggen min :)

  Du har en fantastisk fin Blogg selv også så her kommer jeg gjerne tilbake!

  Hadde vi kunnet ta med oss huset til den bydelen i Oslo hvor vi ønsker å etablere oss og bo så hadde vi gjort det, tro meg!

  Så heldig du er som bor i København, det er en fantastisk fin by og et shoppingmekka!!!

  Mannen min og jeg skal dit på en alene weekend uten barn før jul og jeg gleder meg!!

  Ha en fin dag, jeg stikker snart innom igjen :)

  SvarSlett
 3. Du har det bare RÅ lekkert hjemme...
  Sinnsykt fint, og en knall blogg :D

  Ha en superonsdag!

  Klemmer fra MElissa

  SvarSlett
 4. Hallo Katarina.
  Så koselig du har det i leiliheten din. Bilder ja.....nå fikk jeg nesten litt dårlig samvittighet.....mine 2000 befinner seg på dataen og skulle vært printet ut og limet inn i albumer for 2 år siden. he he.
  Jeg er så dårlig på å få slike ting gjort. Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 5. Bildene var lekre!Har et helt lager selv av utklipp som ligger og venter til forskjellige prosjekter.

  Håper energien din er på vei tilbake :o)Har savnet innlegg fra deg den lille stunden du har vært "borte".

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei igjen :o)

  Hvis du går inn på nettsiden
  http://shop.nordstrom.com og søker på Adrianna Papell så finner du kjolen der(den heter Adrianna Papell Chiffon Silk Dress).

  Masse andre lekre kjoler der også fra samme designer og maaaaange andre.

  Klem

  SvarSlett
 7. :o)

  Jeg har ikke bestilt der i fra før men min venninne/forlover har gjort det og det gikk kjempefint.Hun er fra USA (men bor i Norge)og er mye mere "proff" på dette med netthandel enn det jeg er :o)
  Har sydd en del med mamma og da har vi printet ut mønster fra nettsiden burdatyle.com.Gå inn på patterns og velg deretter dress så får du opp alle kjolemønstrene de har.Har tatt utgangspunkt i 2 kjolemønstre der i fra og ble kjempefornøyd begge gangene!

  Lykke til Katarina :o)

  SvarSlett
 8. Ser at jeg har skrevet feil over her.Mente å skrive burdastyle.com!

  SvarSlett
 9. Heisann Katarina. Tusen takk for hyggelig kommentar på siden min. Ante ikke at du visste om siden min. Jeg har lenge vært stoor fan av siden din. Du har et utrolig talent for innredning;) Alltid hyggelig å "stikke innom" Synd det tar så lang tid før du får tak i filmen. Det var litt overraskende. Ha en flott helg:)

  SvarSlett