søndag, desember 14, 2008

Deilig weekend i København

Nå er det lenge siden jeg har lagt ut noen bilder av mitt hjem ,men grunnen er vel mangel på noe å vise fram, og mangel på dagslys. Jeg er jo ikke hjemme før 18-19 tiden hver dag, og da er det jo allerede mørkt..snufs..;-)
Denne weekenden har vært særdeles fin og vi har bagt,laget mange forskjellige ting og bare nydt hverandres selskap.

Hjertetreet - Denne ideen kom prinsessa på,kreativ som hun allerede er blitt. De fleste hjertene har hun selv klippet,men jeg har måttet hjelpe litt til. Vi har hengt opp hver å en med en rød sytråd. Syns det ble sødt jeg, og det er deilig å kikke på det når man sitter å laver noe på kjøkkenet.

En gang i november var jeg på lagerudsalg hos DAY Home..Ai,for ett kaos,men hvor billig! Den fremste puten og lampeskjermen i bakgrunnen, er kupp der i fra.

For 600 kr fikk jeg 5 puter,2 lampeskjermer,1 stk 150x150 cm teppe, 1 stjernejulepynt og en stor toalettmappe..Totalt har det vel kostet flere 1000 ord.pris for alt dette,så det var nice å gi en lille slant :-) De sølv stjernene er noe av årets julepynt, og de er i fra Indiska.

Denne lykta er også blitt satt fram i dag. Den er laget prinsessa til forrige jul. Jeg syns den er utrolig pen og elsker å ha den fremme.
Ha en fortreffelig uke alle sammen og spesielt du,Elisabeth...Du har virkelig gjort mig målløs..Tusen takk min venn;-)

10 kommentarer:

 1. Så flotte saker!! God uke til deg og!

  SvarSlett
 2. hihi:)

  STOOOOOOOOOOOOOOR smasssk tilbake til prinsessene.....

  SvarSlett
 3. ...og SÅÅÅÅ nyydelig med hjertetreet......Sukk:)

  SvarSlett
 4. Superflotte ting du har fått deg ! Ekstra kjekt å handle når det er billig : )

  Ønsker deg en flott førjulstid i køben : )

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Skulle veldig,veldig gjerne vært en tur i København nå i førjulstida. Setter det på ønskelista til jul. Ha gode dager :-)

  SvarSlett
 7. Elsker oliventreet ditt og den såte englekrukken! :) Håper du får en fin jul!

  SvarSlett
 8. mente søte englekrukken..kremt!

  SvarSlett
 9. Du har så fantastisk stil! jeg blir helt målløs. Hver gang jeg er innom og ser et nytt innlegg der du viser leiligheten din, eller hva du og prinsessa di har laget, så blir jeg alltid sittende å drømme og romantisere om å flytte til køben, og begynne å strikke, og helst fått en liten jente jeg og!

  må si at jeg beundrer deg veldig! alt du får til! :) og da tenker jeg ikke bare på det du lager, men at du faktisk får tid og til å lage noe som helst i en travel hverdag med skole(synes jeg leste noe om eksamener for en god stund tilbake?) og et barn! en supermamma, det er det du er:)

  Beste ønsker til deg og dine i det nye året! og håper du fortsetter å poste jevnlig slike innlegg:) det gjør dagen litt lysere for oss med planer om å bli kreativ;)

  SvarSlett
 10. Ai,tusen takk jenter og spesielt til deg Agnes.Jeg har hatt litt dårlig dag i dag,så det å lese din kommentar gjorde mig målløs,rørt og fantastisk glad. Tusen takk,Agnes.Jeg prøver så godt å være det hele både heltidsstudent,alenesupermamma og blogprinsesse..Å det er slike mld som dette som gjør at jeg står på:-) Tusen,tusen takk!!!!Stor klem!

  SvarSlett