søndag, desember 21, 2008

Juleklipp

Tidligere i uken hentet vi juletre og da fikk vi med noen grener ekstra. Disse har vi lavet guilander av ,til vår lille altan. Jeg syns det ble riktig hyggeligt og skulle gjerne haft ett reinsdyrskinn nå, i min gamle stol som jeg har "arvet" fra min kjære nabo.

Prøvde meg på litt juleklipp og ble ganske så fornøyd. Har alltid vært fasinert av juleklipp, så jeg måtte bare prøve og på disse blilder kan dere se resultatet. :-)

Dekorerte hele vinduet med juleklipp og det pyntert veldig opp :-)

Hyggeligt...;-)
Har bare to arbejdsdager igjen,så er det fri! Gleder meg riktig mye og det skal bli deilig. I morgen skal jeg nok bake litt og jeg har bestemt meg for å kutte ut den typiske julebaksten,men heller satse på lekre kaker og biscotti...Mmmmmm:-)

14 kommentarer:

 1. Oh I absolutely love your paper snowflakes!!! Makes a beautiful window..... I wish you a hyggeligt 4. advent....hugs *Marie*

  SvarSlett
 2. Wow, så fine papirklipp :o)
  Er ikke det veldig vanskelig??
  Koselig blog du har, ønsker deg en riktig god jul, og lykke til med baksten!

  SvarSlett
 3. Hei, først ang julebaksten - jeg er HELT enig! Lage noe man synes er skikkelig godt, fremfor pliktløp med tørre kjedelige julekaker :)

  Og klippetingene er rett og slett så nydelige! Har du hatt noe mønster eller annet som inspirasjon, eller er du bare så kreativ og flink?!? Mener jeg har hørt at det er noe dansker er litt drevne på, vet du om noen gode inspirasjonssteder på nett eller noe må du gjerne dele :) Ha en herlig jul!

  SvarSlett
 4. Angående mine juleklipp,så ble jeg inspirert av en artikkel i Alt for damerene.Der skulle noen kjente si hvilken julepynt som betydde mest for dem. Jeg ble så utrolig fasinert av de mest fantastiske juleklipp en dame viste,så jeg bestemte meg å prøve selv.Etter at jeg hadde klippet noen,ble jeg tøffere og det betydde også at juleklippene ble flottere og flottere.:-) Bare prøv,og ikke vær redd for å klippe litt ekstra,for det er det som gjør det flott.
  Klem til dere alle

  SvarSlett
 5. Så flotte juleklipp. Husker vi laget sånne i barnehagen(men ikke så avanserte som disse da).

  SvarSlett
 6. Hej Katarina :-)

  Hvor er det hyggeligt. Du er blevet rigtig god til det papirklip. Jeg læste også den artikkel i Alt for damerne, den var inspirerende ja.

  Tak for kommentar ved mig for lidt tid siden - jeg får ikke rigtig kommentaret for tiden selv desværre...
  Synes også du har en fed stil.

  knus Maria

  SvarSlett
 7. Så utruleg koseleg, både papirklipp og pynt på verandaen! :)

  Ynskjer deg ei god jul!

  SvarSlett
 8. Så vakre papirklipp....

  Innom for å ønske deg en herlig jul Katarina!

  Varm førjulsklem fra Vibeke :o)

  SvarSlett
 9. Så flott med snøkrystallene på vinduet. Riktig så lekkert ble det! Ønsker deg ei god jul, Katarina. :)

  SvarSlett
 10. kjære vennen:):) Nyyydelige klipp; fulle av nostalgi og sjarm...Også såååå billig, da?:):)

  Ønsker dere virkelig DEILIGE dager fulle av julefred og ro; kos og gode smaker....Har tenkt på deg i dag, og kommer til å fortsette med det...:)

  Nydelig jule til deg og prinsessa vennen...

  stooooooor juleklemmmmmm

  SvarSlett
 11. Flink du e vennen:) Du er så kreativ og flink å imponere stadig:)

  SvarSlett
 12. En forsinket julehilsen ankommer her. Vil bare ønske deg en fortsatt fin julehøytid med dine nære og kjære. God jul! Klem fra Ann-Helen

  SvarSlett
 13. Så enkelt, men nydelig, kan det altså gjøres. Bare med litt papirsklipp.
  Håper du har hatt en fin julefeiring!!!!

  SvarSlett
 14. Så koselig blogg du har :)))
  Her likte jeg meg kjempegodt! Kom over bloggen din da jeg googlet et eller annet om København ;) Skal nemlig til Kbh om noen dager og gleder meg så masse :D

  Håper dere koser dere masse i Romjulen :) GOD JUL :)

  Mi:)

  PS Her har det i noen år vært smådansk jul med ikke tradisjonelle norske julekaker, men biscotti, julemuffins, syltede nøtter osv :) Men pepperkaker må vi alltid ha ;)

  SvarSlett