mandag, desember 29, 2008

DAY Vår 2008

Efter å ha shoppet på udsalg,gleder jeg meg til vårens nyheter kommer. Jeg elsker jo DAY så jeg ser mest frem til å se deres vår kollektion i butikkene. Tror denne gang den blir litt mer causual enn den har vært tidligere,men håper samtidig den ikke mister det bohemske i seg..
Syns denne modellen har så utrolig spesiell,vakker og mystisk utseende...Me like, at Day bruker henne..

Grå i forskjellige nyanser- Lekkert :-)
Denne kjolen vil jeg gjerne gå i, til en av sommerens fester..



Når menn kler seg slik,syns jeg det er bare så utrolig lekkert.. Bort med de kjedelige dressene, inn med behagelige materialer og litt laidback style...Me like..:-)

søndag, desember 21, 2008

Juleklipp

Tidligere i uken hentet vi juletre og da fikk vi med noen grener ekstra. Disse har vi lavet guilander av ,til vår lille altan. Jeg syns det ble riktig hyggeligt og skulle gjerne haft ett reinsdyrskinn nå, i min gamle stol som jeg har "arvet" fra min kjære nabo.

Prøvde meg på litt juleklipp og ble ganske så fornøyd. Har alltid vært fasinert av juleklipp, så jeg måtte bare prøve og på disse blilder kan dere se resultatet. :-)

Dekorerte hele vinduet med juleklipp og det pyntert veldig opp :-)

Hyggeligt...;-)
Har bare to arbejdsdager igjen,så er det fri! Gleder meg riktig mye og det skal bli deilig. I morgen skal jeg nok bake litt og jeg har bestemt meg for å kutte ut den typiske julebaksten,men heller satse på lekre kaker og biscotti...Mmmmmm:-)

søndag, desember 14, 2008

Deilig weekend i København

Nå er det lenge siden jeg har lagt ut noen bilder av mitt hjem ,men grunnen er vel mangel på noe å vise fram, og mangel på dagslys. Jeg er jo ikke hjemme før 18-19 tiden hver dag, og da er det jo allerede mørkt..snufs..;-)
Denne weekenden har vært særdeles fin og vi har bagt,laget mange forskjellige ting og bare nydt hverandres selskap.

Hjertetreet - Denne ideen kom prinsessa på,kreativ som hun allerede er blitt. De fleste hjertene har hun selv klippet,men jeg har måttet hjelpe litt til. Vi har hengt opp hver å en med en rød sytråd. Syns det ble sødt jeg, og det er deilig å kikke på det når man sitter å laver noe på kjøkkenet.

En gang i november var jeg på lagerudsalg hos DAY Home..Ai,for ett kaos,men hvor billig! Den fremste puten og lampeskjermen i bakgrunnen, er kupp der i fra.

For 600 kr fikk jeg 5 puter,2 lampeskjermer,1 stk 150x150 cm teppe, 1 stjernejulepynt og en stor toalettmappe..Totalt har det vel kostet flere 1000 ord.pris for alt dette,så det var nice å gi en lille slant :-) De sølv stjernene er noe av årets julepynt, og de er i fra Indiska.

Denne lykta er også blitt satt fram i dag. Den er laget prinsessa til forrige jul. Jeg syns den er utrolig pen og elsker å ha den fremme.
Ha en fortreffelig uke alle sammen og spesielt du,Elisabeth...Du har virkelig gjort mig målløs..Tusen takk min venn;-)

onsdag, desember 10, 2008

Forny ditt tøj....








Forny dine kjedelige cardigans og topper til det hotteste plagg i klesskapet.. Bruk fantasien,prøv å overdrive litt slik at man får den perfekte look. Anvend dem endten til kjoler,noen lekre jeans og ta å dine fine sko. Alle bilder er fra Net-a-porter.com og designerene Clements Ribeiro.

Lav selv den hotteste mode

Denne Rabens Saloner mini poncho er utrolig populær her nede og den koster 499 kr hos youheshe.dk
Hvis man vil lave en lignende poncho selv kan du finde oppskrift på Garnstudio.Den skal strikkes på pinde 12 med dbl eskimo,så denne strikken man på to aftener:-) Nice..


Denne lekre Cardiganen falt jeg for da jeg så By Malene Birger på Net a porter..

Noe lignende fant jeg så på garnstudio.Det er bare å gjøre den litt mindre og sy sammen til ermer..Voila....

mandag, desember 01, 2008

Julestrømpe på 5 min...


Ai,i kveld har jeg hatt det travelt.Da jeg kom hjem i aften, kom det en liten jente å spurte..Mor...hvor er julestrømpen min?Mor måtte smile å si...jeg skal sy den i kveld jeg, prinsessa mi...:-)

Å vips,her er den. Ikke perfekt,men sikkert godt nok for en liten prinsesse og rosa er jo den den hotte fargen nå :-) Nå skal Sex & the city kalenderen ses..Juhuuuu:-)
K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com