lørdag, februar 28, 2009

Børneliv i leiligheten


For en uke siden,fikk jeg det fantastiske magasinet Boligliv og der var det med ett bilag med Børne Boligliv.Dette bilaget inspirerte meg meget og fikk meg til å sette i gang med det berømte børnekrok prosjektet. Nå er to puter lavet og Ikea bordet malet,men det får dere se en annen gang.
Prinsessa satt å kikket i Boligliv magasinet og kom med ett ønske om pusikattpute noe hun selvfølgelig fikk. Jeg kopierte ett print fra en HM t-shirt,strøk det fast på ett stoff og voila..en pusikatt pute. Til "Quilt"puten skulle jeg bruke Amy Butlers oppskrift,men det blev for kjedelig, så det endte med fantasi quilt:-)

Stoffene jeg har brukt her, er blant annet fra Liberty,Amy Butler og Tilda. Stoffene foruten Tilda er kjøpt hos City Sycenter.
New pillow for my princess is made:-)

7 kommentarer:

 1. Litt av et barnehjørna datteren din får:) Var nydelige puter. Jeg er på utkikk etter en elefant slik at jeg kan lage meg lik den katteputa. Vanskelig å finne gitt, men den dukker nok opp en dag:)

  Ha en godlørdagskveld

  maya

  SvarSlett
 2. Knallskjønne puter du har sydd, Katarina!! tippar veslejenta vart storfornøyd med pusikattputa, ja :)
  fin laurdagskveld til deg!

  SvarSlett
 3. Så fine puter!! Har hatt lyst på slike dyreputer en stund... og nå har du gitt meg en ide ja.. Og den andre puten var kjempefin, masse herlige farger/ stoffer og flott laget:)

  Ha en kjempefin søndag

  klem

  SvarSlett
 4. SV: Tuusen takk, utrolig koselig med slike kommentarer - det varmer og jeg blir kjempeglad! :)

  Huset stod ferdig oppført i 05, så det begynner å bli noen år siden. Arkitekten vet jeg dessverre ikke navnet på. Vi er skikkelig fornøyde og funkishus er virkelig vår stil - så her stortrives vi!

  For en flott blogg du også har - masse nydelig inspirasjon! :)

  Ha en flott søndag i vakre København! :)

  SvarSlett
 5. Hei! Så flink du er til å sy! Herlig med spesial-pusekatt-pute!!!

  TTT... men tusen takk for koselig kommentar vedr. vårt hus. Det er arkitekt tegna, men minnar om Block Watne sitt "Brekkestø".

  Huset sto ferdig i juli 06. Mannen min bygde og innreda huset for "egen spikermaskin" i løpet av februar-juli 2006. Superflink! (jobba 100% "ved sidan av"...)
  Det beste er nesten takhøgda; 2,7 m i 1. etg., vanlig 2,4 m i 2. etg. Dei 30 cm gjer UTRULIG mykje!

  http://www.blockwatne.no/bw/Prosjekter/Follo/OEstmarkskollen/Eneboligene2/Brekkestoe

  SvarSlett
 6. huh Katarina
  I have a little surprise on my blog for you...I nominated you for the" friend award"... sweet hugs *Marie*

  SvarSlett