mandag, februar 16, 2009

Børneliv...

I alle de år prinsessa har vært her, så har jeg drømt om å lave ett koselig barneværelse til hende,men det blir utsatt å utsatt. Mest pågrunn at jeg vil lave de hele nå - på en gang,noe som ikke går pga min studentøkonomi og så klarer jeg ikke bestemme meg hvordan jeg vil ha det:-)
Pastellsøtt eller glad farger? Prinsessa er til alt og jeg digger "boligliv" stilen. Men kan jeg få det til så fint da? Hm....Å hvis prinsessa ikke liker det,da er det jo ikke så sjovt..for du skal tro hun sier sine mening..

Jeg og prinsessa deler rom nå, av praktiske årsaker,så jeg tenker litt også på - hva vil jeg våkne opp med..Du skal tro forskjellige farger og mønster gjør meg i dårlig humør. Og er det ikke perfekt er det bare såå pyton.
Alle disse lekre bildene er fra Boligmagasinet. Digg for øynene og digg for børnene.

Skal nå prøve meg på decoupage.Får se om jeg får det til og resultatet får dere se..hm..en annen dag,hvis jeg blir ferdig og fornøyd ;-)
Klem til dere alle;-)

5 kommentarer:

 1. Det glæder jeg mig til at se Katarina. Decoupage kan man jo lave meget sjovt med, og helt unikt bliver det også = endnu bedre efter min mening :-)

  Kan godt se det kan blive lidt problematisk når i deler rum, men mon ikke du får det til et en måde.

  Kh Maria.

  SvarSlett
 2. Uhm, lækre farver. Jeg blir helt lækkersulten.
  Dejlig blog, jeg vender tilbage efter mere lækker inspiration :-)

  Mange hilsner fra Trine

  SvarSlett
 3. Digg for mine øyne også. Er enig med deg at det er ikke lett å lage barnerom. Det er spesielt tiden og ideene som mangler synes jeg.

  SvarSlett
 4. Her fikk jeg lyst til å gå inn og leke;-) Fint med de fargene:-))

  SvarSlett