fredag, juni 12, 2009

Dundelina..

Her om dagen ble jeg kontaktet av Monica som er designer hos Dundelina.Hun hadde blitt introdusert for bloggen min og ville gjerne sende meg en skjønn gave til jenta mi og det sier man jo ikke nei takk til,men nejer og bliver smigret :-)
Dundelina er ett unikt klesmerke som kombinerer design & litteratur. Hvert år inviterer de en forfatter til å skrive en fortelling for dem og klærne får derefter brodert figurer fra spesielle ting fra bøkene,slik at barna får lest bøkene & utforsket figurene.I år er det Roald Kaldestad som har stått for boka og den heter for Dudelina & det gamle huset..

Foto:Dundelina.com
Da denne kjolen kom i posten så ble den nesten revet ut av posen av prinsessa og hatt på med en gang. Om aftenen skulle den brettes fint,for den skulle jo brukes i Barnehagen neste dag...Så gjett om hun elsker den!Efter 2 dagen i barnehagen,så måtte mor si stopp og fortelle at -nei,nå er den så skitten at vi må vaske den..Det blev en stor sorg..og derfor ingen bilde av prinsessa og kjolen..:-) Kjolen er laget i 100 % Lin og med detaljer av spøkelset i boka. Den kan reguleres med knapper og er vist vildt behagelig å ha på (iflg prinsessa) :-) Sjekk mer på Dundelinas side som du finner her.. Jeg er sikker på at du finner masse du liker og jeg sier bare : Hurra for ett anderledes børnetøjsmerke.Godt jobba :-)
Her ser dere boka. Enkel,men litt skummel fortelling som virkelig har en mening. Jeg måtte lete efter den i hele huset og fant den under hodeputen til prinsessa. Hun har vist hygget sig med den da hun skulle sove.

Her er en av de flott tegningene i boka. Dundelina som ikke får sove....:-)

Tusen takk Monica & Dundelina for denne flotte kjolen! Det blev en hit & jeg håper mange besøker deres side og får øye opp for de flotte klærne og konseptet deres. På deres side nettside finner du en nettshop,men både klær,bøker,brosjer & plakater som du kan kjøpe.

3 kommentarer:

 1. Så snilt av dem at du fikk en kjole til din datter. Den var jo bare super fin. Skjønner godt at hun vil gå med den hele tiden. Dette innlegget var nok god markedsføring for hun som gav deg kjolen. Jeg har aldri hørt om Dundelina og er litt usikker på om noen selger tøymerket der jeg bor.

  Ønsker deg en fin weekend. Minmill

  SvarSlett
 2. Hej:-) De har en nettbutikk og mange forhandlere rundt omkring i Norge så det er mulig for alle å få tak i tøj fra dem.:-)Ha en riktig god weekend du også ;-) klem fra Katarina

  SvarSlett
 3. For noen flotte kjoler!!! Blir nok en pakke i posten her i gården om noen dager:) Du har forresten er herlig blogg, Katarina. Besøker den tidt og ofte. Hege:)

  SvarSlett