søndag, juni 28, 2009

Å Vinderen er......

Så har jeg trukket vinderen på min lille sommerkonkurranse.Vinderen kunne vinde denne bogen her , ved å legge igjen en kommentar.
Bea-Cici ble den heldige vinder denne gang.
Mail er sendt til deg & masse tillykke. Håper du liker boken.

3 kommentarer:

 1. Gratulerer til Bea-Cici. Så kjekt å sjå det gamle sausnebbet i bruk :) Ha ein flott flott søndag!!

  SvarSlett
 2. hei katarina!
  har vært på tur i helgen og er akkurat kommet hjem. satt meg ned for å kose meg litt med å lese blogger. jeg sjekker selvfølgelig bloggen din og hva oppdager jeg? jo, jeg har tydeligvis deltatt i en konkurranse og ikke minst; jeg vant;););)
  må innrømme at jeg ikke visste at jeg deltok i en konkurranse ved å legge igjen en kommentar på innlegget. jeg må ha oversett noe.jeg skulle jo bare ønske deg velkommen til NIB og gi deg komplimenter for din inspirerende blogg;) men tru meg, jeg tar imot boken med stor glede. åhhh, så gla jeg ble;)tuuuuuusen takk katarina..
  stor klem fra bea-cici

  SvarSlett
 3. Heisan! Er innom for å ønske en riktig knallfin sommer til deg. Ettersom jeg ikke har hatt så mye tid til å kommentere på innleggene, og ei heller fått skrevet så mye selv, så da regner jeg vel egentlig ikke med at jeg får gjort så mye fornuftig her inne fremover heller. Men jeg prøver å få med meg innleggene etterhvert som de dukker opp, har prioritert det hos alle, istedet for å kommentere. For da flyr tida avgårde fortere enn svint! For lade opp batteriene innfor høsten, og ha som mål å ikke bli dårligere - helst litt bedre. Så igjen - En skikkelig god sommer til deg; borte eller hjemmeferierende. Og gratulerer så mye med prinsessa på 4 år! Stor klem fra Albertine

  SvarSlett