søndag, september 06, 2009

Ett lite bilde..

Ett av mine ønsker for denne høsten er å lære å male og nå er jeg i gang.Jeg er på en rejse - min rejse..en rejse som skal finde fram til mitt kreative indre og hjelpe meg på vej. Det dere ser nedenfor er en oppfølger på skissen fra forrige innlegg. Det hele begynte da jeg fant en bok på amazon.co.uk

Boka "Taking Flight" er en bok som skal få fram det kreative indre i enn selv, og jeg ble virkelig inspirert til å gå igang med å male og ikke minst ha tro på meg selv. Dette er en coaching bok,som tar for selg mange forskjellige temaer,og hvert å ett ramte min sjel. Jeg vil bare takke forfatteren Kelly Rae ,som har skrevet boka og si at hun har åpnet en dør som jeg ikke trodde kunne bli åpnet mer..
Efter å ha lest noen av kapittlene ble dette bilde til.Her har jeg fått prøvd ut min kreative side og lært meg å bruke forskjellige teknikker.
Teknikkene som jeg har brukt på dette bildet er collage,maling,stempling m.m.. og
bildet er 20x20 cm.
"Life is a Journey" var de første ordene som kom i mitt hode, da jeg laget skissen til dette bilde. Det fikk derfor "æren" til å pryde det aller første bilde..:-)

Jeg vil ønske dere en fantastisk fin uke og nyt hver
en dag...å du...Tørr å vær kreativ du også da ...:-)
Klæm fra Katarina

9 kommentarer:

 1. å!;) nyy-dee-liii!!:) må GRATULERE deg for at du HOPPER I DET og maler og tegner fra hejrtet...Det er DET som virkelig berører og gir, til deg selv- og til den som ser.....

  Takk vennen, jeg TROR på DEG!!!:)

  KLÆMMMMMM fra nord:)

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅÅÅhhhh! Fantastisk kommentar å få! Har prøvd å få mitt eget uttrykk og tanker i bilde,og likevel så var jeg bare så nervøs for å vise dere det:-)

  SvarSlett
 3. For et nydelig bilde!!Behagelig blanding av fargesammensetning,fine ord og rett og slett bare kjempeflott !Du er kjempeflink og jeg gleder meg allerede til å se hvordan de neste bildene blir:).Du inspirerer veldig,ja det er viktig å bare følge hjertet å gjøre det en har lyst til !:)Takk for at du delte dette bildet med oss :)Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Synes det ble veldig fint:) Leste en gang at et maleri er et dikt uten ord.. (og noen ganger med..he he)
  Lykke til videre med malingen.

  SvarSlett
 5. Du er så flink, vennen! Jeg har aldri tvilt på at du er superkreeativ! Pga deg har jeg lyst å ommøblere hele leiligheta mi..og jeg er igang nå..:) Savner deg masse og gleder meg til vi ses igjen. P.S Jeg har ny blogg. chrizzzy.blogg.no:)

  Den blir å fungere som en halvveis fotoblogg, halvveis bable blogg:D

  SvarSlett
 6. ÅÅÅÅÅÅhhhhhh så lekkert! Virkelig nydelig bilde. Dette må du fortsette med og gjerne vise oss fortsettelsen ;) Ble faktisk litt nysgerrig på den boka selv :)
  Takk for at du deler med oss!
  Ønsker deg en fortsatt fin dag!
  Feel~good~klem.

  SvarSlett
 7. Hej Katarina
  Mægtigt sødt lille billede, jeg synes du har fat i noget helt rigtigt.
  bare klø på med det!

  SvarSlett
 8. Heilt skjønt! :) Gler meg til å sjå meir av kunsten din!

  SvarSlett
 9. Eg signerer alle kommentarane over. Bildet er kjempebra!

  SvarSlett