tirsdag, september 29, 2009

Inspirasjons mappen min..

I dag vil jeg vise dere noen sider fra inspirasjons mappen min.. Dette er en mappe som betyr utrolig meget for meg, og som jeg nyter å se i hver gang jeg har den fremme. Jeg er dessverre ikke så flink til å lime inn nye ting i den,men håper å bli litt flinkere efterhvert :-)
Inne i mappen har jeg limt inn alt mulig. Alt som jeg synes er vakkert.På dette bildet har jeg limt inn denne utrolig tøffe ponchoen fra den flotte butikken Creme de la Crem a la Edgar som vi har her i København (se mine københavntips). Jeg elsker simpelthen ponchoen,men har nok dessverre ikke råd tid den...

Denne vesten er også i fra Creme de la Creme a la Edgar og tenk at noen har sittet å sydd sammen alle de lappene. Fantastisk flott er den :-) Jeg anbefaler alle å lave sin egen inspirasjonsmappe. Den trenger ikke være perfekt lavet,men bruk bare noe kartong i farver du liker,lim inn bilder og sett det i en perm.Voila,så har du din egen inspirasjonsmappe :-)
Jeg har ett prosjekt på gang i hodet, så jeg håper at nå når disse nye stoffbitene har kommet i hus ,får de meg til å sy litt igjen. Stoffbitene kommer fra min favoritt Liberty butikk - The Fabric Company.De har ett fantastisk stort utvalg i Liberty stoff og leverer raskt. Jeg er fortiden hjemme,da jeg har fått halsbetennelse...Æsj,for det gjør så vondt!

Ha en super kveld alle sammen :-)

Klem fra Katarina

4 kommentarer:

 1. Ahh, for en dejlig mappe du har dig der - JEG blev i hvert fald inspireret. Så meget at jeg har "lånt" et af dine billeder, og selvf. linket til dig. Det er vesten jeg blev helt... uhhh, af :-)

  Håber du snart bliver bedre med halsen.

  KH Maria.

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder.

  Riktig god bedring :-)

  Hilsen Fru H

  SvarSlett
 3. Hei K., så kjekt du likte væsken. Nydelige stoffer du har kjøpt. Nå reiser jeg til USA om 1 uke, da skal det kjøpes mye stoffer, gleder meg til det. HA en fin dag, kos deg, klem fra Mona.

  SvarSlett
 4. Katarina,
  you have a lovely blog! I am so glad you left a comment on mine, so I could come and visit yours. So much inspiration.
  xoxo, Tiffany

  SvarSlett