fredag, september 25, 2009

Retro er kult..

Jeg er forelsket og jeg drømmer om dette nye retro kameraet - Den nye Olympus Pen...
Mitt aller første kamera var en Olympus (......) og jeg husker hvor stolt jeg var av det.Kameraet var da ett utrolig godt kamera for sin tid, og jeg var bare så stolt ,for jeg hadde fået det av min kjære mor i fødselsdagsgave. I senere tid har jeg kjøpt ett Nikon Coolpix 2, og jeg har vært fornøyd med det,men når man ser ett slikt kamera som Olympusen får jeg
lyst til å investere i det.
Olympus Pen designet er opprinnelig fra 1959,men har nå kommet i en moderne versjon. Jeg prøvde kameraet i fotobutikken og jeg må bare si at det ikke skuffer meg!
Dette er ikke ett speilreflekskamera,men tar noen utrolig gode bilder og anmeldelsene har vært helt super. Med sine mange funksjoner er dette ett spennende kamera og den finnes i 2 farger, en sort og en hvit.Den hvite er bare så lekker,med beige skinn detaljer og ett utrolig kult retro design,noe som nok er fallet i smak hos mange.

Du kan lese mer om kamera her og her

Ha en fantastisk fin kveld alle sammen
Klæm fra Katarina

6 kommentarer:

 1. Å ja... Dette kameraet har vi lyst på. Superstilig!

  SvarSlett
 2. Hei Katarina, bare jeg som kikker rundt i natten. Alltid deilig og sitte ned og nyte ett par stunder med dine bilder og ord som sier veldig mye. Håper du har en herlig høst der "nede" i Køben!

  Klem Aina

  SvarSlett
 3. skal være enig i at kameraet ser veldig lekkert ut, men er det egentlig verdt pengene? du kan få et speilrefleks som koster mye mindre enn olympusen og som du får mye mer kamera for pengene for! olympusen har dårlig skjerm (kun 230.000 punkter), den har ingen optisk søker, ikke innebygd blitz (du må kjøpe en sak som koster ca. 2000kr, ellers så må du bruke det til bare utebilder). jeg jobber i fotobutikk og ble veldig fristet til å kjøpe det med en gang vi fikk det inn, men når jeg leste litt mer om det så er jeg veldig glad for at jeg ikke kjøpte det :)

  SvarSlett
 4. Christine:Takk for din kommentar:-) Jeg har sett på kameraet og syns design,bildekvalitet,skjerm (den har en helt andreledes skjerm,størrelse og jeg har fått anbefalt den fra alle fotoforhandlere jeg har vært i kontakt med og jeg har lest masse av anmeldelsene kamera har fått - de sier alle at det er ett fantastisk kamera. Jeg vil ikke ha ett stort kamera sånn som de speilrefleksene er og blitz er heller ikke så viktig,for jeg bruker faktisk aldri min blitz.Om det er verdt pengene vet jeg jo ikke...kniis,men design koster :-) Se bare på Diana kameraet...det koster 680 dkk kroner og der er ett rent plastikk hus,med plastikk linse,men det er design....;-)
  Alt i alt så setter jeg utrolig stor pris for at du skriver denne kommentaren. Takk:-) Klem

  SvarSlett
 5. Det kameraet så jeg på fotoknudsen når jeg kjøpte mitt Canon EOS 1000D. Sykt lekkert design, og det kostet 2999. Var rett før jeg kjøpte det faktisk ;)

  SvarSlett