søndag, november 29, 2009

♥ Adventskrea ♥I går hadde jeg en super herlig aften der jeg så Love Actually,drakk champis fra en lille flaske (med sugerør) & masse forskjellige ark ved min side.

Jeg laget først ett litt utradisjonelt julebilde med den berømte og meget populære fluesoppen.Til bildet ble det brukt papir som jeg fikk med Bo Bedre's julebok'09, litt av metrokartet fra Paris og noen stjerner i forskjellige størrelser.

I går tok fantasien litt over og det andre jeg fikk lyst til å lage var denne pynten. Det skal forestille ett fulebur med en lille fugl inni..Det hele er lavet dobbelt, så pynten er likedan fra alle sider. Til dette fugleburet har jeg brukt Bo Bedres papir, vingene er laget av palietter som har vært på en cardigan, og noen stjerner. Pynten kan henge sånn som nå eller på juletreet når det kommer inn i huset.
Ha en koselig Adventssøndag :-)

Klem fra Katarina

6 kommentarer:

 1. Hej Katarina!
  Plejer ikke at ligge en kommentar, men vil lige sige at jeg nyder din blog og dine fantastiske krea idéer, og har gjort det lidt tid nu. Udover flotte billeder og de skønne ting du laver, er det også meget inspirerende at høre hvordan du nyder livet og hviler i dig selv(i hvert fald er det det indtryk man får hos dig :-)) Du er til stor inspiration her!
  Mange hilsner Mette

  SvarSlett
 2. Det va kjæmpefine ting du har lagd!
  Åsså syns æ det va fint at du har brukt samme papir på dekorasjonan!!
  Da blir det litt samme stil på det... ME like sånn...
  e litt stil-gal for tia, må ha match på alt æ har i stua og på kjøkkene, og på soveromme og på badet.... skjønne du haue går på høygir når æ skal handle nytt, eller???

  Du e go, snuppa!
  Kjæmpegla i dæ og savne dæ masse!!

  SvarSlett
 3. Hei. Så fint det ble. Ja jeg fikk med papir jeg og. Tror det er Rie Elise Larsen design. eller?
  Tenkte å lage noe av det, men vet ikke hva.. Har ikke så mye tid om dagen;)
  Ha en god førjulstid..

  SvarSlett
 4. Så flott blogg du har!
  Mange nydelige ting du har laget selv. Jeg kommer gjerne på besøk igjen, og legger meg til som din følger. Kom gjerne på besøk hos meg også!
  Ønsker deg en deilig dag!
  Varm hilsen fra Anette Willemine

  SvarSlett
 5. så utrolig kreativt- jeg sluker alle slike ideer for tiden.. mye kjekkere å lage julepynten selv :-)

  Ha en flott kveld:-)

  SvarSlett