fredag, november 13, 2009

En allmiderlig fredag..


Alle barn elsker vel å leke butikk og min drøm den har bare blitt ved. Jeg vet nøyaktig hva som skulle ha blitt solgt i butikken min og hvor den skal ligge - Men jeg er jo straks ferdig som Optiker! Optiker som er ett yrke som jeg absolutt ikke er så glad i,men likevel har jeg blitt nødt til å fullføre og tilogmed har jeg blitt veldig god til det jeg gjør...!
Så nå  fortsetter jeg bare om å drømme om en butikk jeg,for drømmer kan jo
kanskje en dag bli til virkelighet..eller hva? :-)

Åsså denne boka da :Denne Shop Image Graphics in Paris boka har jeg virkelig kost meg med i dag. Å den skulle virkelig mange butikkseiere ha sett i og lest. For det viktige nå i denne krisetiden, at man gjøre noe som de andre ikke gjør,tenke på helheten,skille seg ut.. Ja,man kan ikke bare leve av å ha kule produkter man må jo også ha ett gjennomført konsept.

Shops Image Graphics in Paris er fra PIE Books og er en bok med 97 butikker som viser hvordan de enkelte butikkers inredning er.
Alt fra poser til logoer,interiør og den er oppdelt i forskjellige emnner.Herlig å se i ,for de som elsker å se at ting er gjennomført og ikke minst for den som ønsker inspirasjon.
 

De københavnske butikker er virkelig rammet av krisetiden og jeg ser daglig at butikker lukker,så alle dere nordmenn -Kom hit ned å shop til jul,slik at vi kan stadigvekk være kjent for de kule butikkene. :-)

Jeg er redd for butikkene i byen min jeg,for uten kule butikker,er det jo heller ikke en kul by...men det skal dog mye til da..for København er uansett i mitt hjerte med eller uten kule butikker og det vil det nok forbli.

Ha en super god weekend alle sammen. Her skal vi på Kino å kose oss :-)

Klem fra Katarina

3 kommentarer:

 1. Jeg har også en drøm i magen om engang å starte en butikk/kafè slik som deg. Jeg tar også stadig bilder når jeg er besøker ulike butikker og samler inspirasjon . Boken du anbeafaler har jeg virkelig lyst på!

  Uansett synes jeg at du skal holde fast ved drømmen din. Man trenger ikke jobbe med det man er utdannet som hele livet :-)

  ha en riktig god helg.

  SvarSlett
 2. Så sant så sant det er viktig med det helhetskonseptet. Der synes jeg feks Edith og Ella har fine butikker særlig i københavn. Jeg er ikk så glad i alt de har av klær men butikken er fantastisk.

  Veskene sier jo ikke en frøken som dette nei takk til da. For meg står en købentur høyt på lista.

  SvarSlett
 3. åhh for en flott bok den kunne jeg tenkt meg som også går med en liten butikk drøm i magen...
  hvor har du kjøpt boka ?
  ha en fantastisk helg
  klem victoria

  SvarSlett