fredag, november 26, 2010

Din lykke dag?

Jeg lovet for noen dager siden at du kunne vinne denne boka -
Ateliers de Filles 2
(verdi ca 200 kr) fra det utrolig populære forlaget Paumes
Dette er en kjempe inspirerende bok som tar for seg forskjellige kreative studioer, og innredningstips til oss med kreativ plass eller for oss som ønsker oss det. 
Jeg har mange av Paumes bøkene og Editions de Paris bøker,men denne boka  er desidert en av mine favoritter - min bok er nesten utslitt, og kanskje blir den din neste yndlingsbok? 

Hvordan vinne denne herlige boka..
Skriv noen ord til meg om hvorfor akkurat du vil vinne denne boka..og hvis du ikke følger min blogg, så må du gjerne legge deg til..
Trekningen vil allerede være på mandag..så du må skynde deg å skrive en kommentar nedenunder.

Stor go'klem fra Katarina

16 kommentarer:

 1. Jeg elsker kreativitet og at se andre mennesker udfolde sig uden grænser. Jeg elsker farverne. Bogen er perfekt til mig.

  SvarSlett
 2. Så fin en bog - jeg håber den bliver min da jeg venter en lille ny, derfor skal jeg indrette krearum og soveværelse i ét (samt et nyt børneværelse) Bogen vil være kærkommen inspiration i processen.

  SvarSlett
 3. Eg vil gjerne vinne denne boka fordi den ser ut til å vere augesnop - og eg er alltid sugen på augesnop! :)

  Ynskjer deg ei god helg og ein god 1. søndag i advent!

  SvarSlett
 4. oj, dette må jeg være med på!!! Boka så fantastisk fin ut, og jeg som holder på å pusse opp ( maler, sparkler og masse annet "kjedelig" byggegreier..) trenger masse inspirasjon til den dagen da jeg endelig kan begynne å innrede.. Så derfor vil jeg gjerne vinne:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Wow... for en gavmildhet:)
  denne boka ga meg ved første bilde en superide`... er den like god så vil dette ende opp i produksjon * ler *
  Vil gjerne være med i trekningen.
  Skal inn på sykehus igjen før jul, så kunne man ønske seg noe nytt å titte på:)

  Ha en superduper fin advents helg:)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Takk for alt du deler med oss i din herlige blogg! Har savnet det i dine litt stillere stunder;)Boken ser ut til å være helt nydelig, og siden jeg er midt i oppussingen av mitt nye hus ville det være en kjærkommen førjulsgave!
  Ha en strålende helg!
  Janicke :)

  SvarSlett
 7. Uhhh, hvorfor vil jeg gerne vinde denne bog ??
  Fordi jeg bare VED jeg vil elske den hovedkuls. Den ser ud til at være spækket med lækre billeder, der bare kaster inspirationen ud i ansigtet på læseren. Noget jeg kunne bruge, da min inspiration kan ligge på et ret lille sted.
  Jamen altså - SE de billeder, de kalder jo på lysten til at sy, lege med papir / collager / indrette osv osv osv.
  Jeg melder mig i hvert fald PÅ, og krydser fingre :-)

  KH Maria

  SvarSlett
 8. Hei
  Viss di bok er utslitt, vil eg også heilt sikkert like boka:) Bloggen din gjev meg nemleg haugevis av inspirasjon;)
  Venleg helsing Kari

  SvarSlett
 9. Hei !!
  Jeg elsker å se i slike inspirasjonsbøker. Jeg er jo en kreativ sjel og skal snart innrede et arbeidsrom så hadde passet perfekt med denne boken. Tvi-tvi :)
  Kh Cecilie

  SvarSlett
 10. Hej....Aller først kan jeg kun give Hendes verden ret din blog er kanon og giver masser af inspiration og glæde.Glæde over at du vil dele alt dette med alle os.
  Nå nu må jeg til det jeg vil helt sikkert være den rette ejer af denne super lækre bog.Skal nemlig til at indrette vores super flotte herskabslejlighed i et nyt look . Ja vi har jo alle vores gode grund til at blive den nye ejer.Men nu er det kun at krydse finger og vente.KH Else

  SvarSlett
 11. Jeg må være med. Jeg elsker bøger med masser af billeder man kan kigge på længe og det ser ud som denne bog er fyldt med inspirende billeder.. :-)

  SvarSlett
 12. Hei :o) Er blomsterdekoratør og trenger stadig påfyll av kreative ideer.Elsker det som er litt annerledes og utenom det vanlige!

  SvarSlett
 13. Er fast følger av bloggen din via Google reader, og liker stilen din veldig godt! Skjønner at du er inspirert av denne boken, og da tenker jeg at den også er noe for meg! ;-)

  SvarSlett
 14. Jag behöver lite färg och inspiration i vår midvinter här i norr. jag bor 3o km söder om polcirkeln och snart infinner sig mörkret hos oss i några långa veckor, solen går i ide. Jag söker inpiration... böcker och bilder ger mig mycket.. därför vill jag vinna.

  Klem
  Katarina i Norrbotten
  Sverige

  SvarSlett
 15. Jeg ville gitt boken videre til en avmine beste venninner For den boken så ut til å være midt i blinken for min kreative venninne som akkurat har kjøpt seg hus! Dette er de nå i gang med å innrede. Der er det nok rom å ta av, så med litt inspirasjon fra en bok som denne er jeg sikker på at hun kunne fått ett supert rom til til blant annet smykkelagingen sin!

  Ønsker deg en fin start på den nye uken :)

  Klem Virre

  SvarSlett
 16. Hej Katarina.
  Jeg vil så gerne vinde den bog, kender den ikke,men når du siger den er god er jeg sikker på den er super. Dejlig blog,og godt du er tilbage igen.
  Hilsner Bettina

  SvarSlett