tirsdag, november 23, 2010

Uken som gikk..

Så er jeg tilbake fra den deilige byen - Paris...
Vi lå på hotellet Hotel Castille som ligger i Rue Chambon, like ved Chanel butikken, og det hotellet anbefales virkelig, med nydelige rom,deilige senger og et veldig trivelig personale er det ett hotell man blir glad i, og vil rejse tilbake til. Restauranten anbefales også!
Jeg har ikke kjøpt noe til meg selv,men jeg måtte bare kjøpe Marie Claire Idees julenummer. Magasinet er fylt med masse ideer og i bladet fikk jeg meg en overraskelse - Marie Claire Idees kreativ messe (mens jeg var der) 
Selvfølgelig skulle jeg dit!
Messen var fylt med alt som har med kreativitet å gjøre og det var fantastisk!Jeg fikk masse ny inspirasjon og skulle ønske at det var bare litt mindre mennesker der,så man kunne komme til de forskjellige standene. Ovenfor kan dere se noen av de kreative utstillingene som man kunne se på..
Flere av disse ting som du ser på de to bildene ovenfor er ting som er avbildet og forklart i bladet.
Ønsker dere alle en riktig hyggelig tirsdagskveld.
klem fra Katarina

(Følg forresten med de nærmeste dagene for da kan du vinne denne boka fra paumes - herlig bok om kreative kontorer og den elsker jeg selv å titte i )

4 kommentarer:

 1. Hej Katarina! Jag och min kusin kom hem från Paris förra veckan, det var underbart. Titta in på min blogg för lite bilder därifrån, mer foton kommer.

  Klem
  Katarina

  SvarSlett
 2. wow :D så ut som en fantastisk fin messe :D skulle gjerne ha vært der selv ja :D

  SvarSlett
 3. Super blog du har!!!

  Kig endelig forbi og deltag i min give-away:-)

  SvarSlett
 4. OOOOOOOOMG det va mye fint der!!!!!!!!!!!!! hvorfor har vi ikke en slik messe i tromsø....! sukk..

  SvarSlett